Pençe Kilit operasyonlarında Şehit düşen asker ve güvenlik güçlerinin ruhları için Denizli’nin Çivril ilçesinde lokma döküldü. Cumhuriyet meydanında yapılan program bayrak yürüyüşü ile sona erdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program Çivril Kaymakamı Hasan Akbulut’un konuşmasıyla devam etti. Şehit düşen askerlere rahmet dileyen Kaymakam Akbulut görevi başında gazi olan asker ve polisler ile güvenlik personeline sağlıklı ömürler diledi.

Çivril’de Şehitler İçin Lokma Döküldü

Kaymakam Hasan Akbulut’un konuşmasının ardından İlçe Müftüsü Muhammed Çörekçi şehitler için dua etti. Yapılan duanın ardından programa katılanlar ve protokol üyeleri kortej yürüyüşü yaptı.

Programa katılanlara Çivril Belediyesi tarafından bayrak dağıtıldı. Törene katılan öğrenciler önderliğinde düzenlenen yürüyüşe yüzlerce Çivrilli eşlik etti.

Dikkat! Sahtesi Körlük Yapabilir! Dikkat! Sahtesi Körlük Yapabilir!

Çivril’de Şehitler İçin Lokma Döküldü

Cumhuriyet meydanındaki programa Kaymakam Hasan Akbulut, Belediye Başkanı Niyazi Vural, Emniyet Müdürü Asım Kayacı, İlçe jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Ali Çolak, İlçe Müftüsü Muhammed Çörekçi, Muhrip Gaziler Derneği Çivril Şubesi Üyeleri, STK ve Siyasi Parti temsilcileri ile öğrenciler ve çok sayıda vatandaş ile daire amiri ve müdürleri katıldı.

Editör: Haber Merkezi