Denizli’nin Çivril İlçesi’nde Belediye Başkan adayı ve belediye meclis üyesi listesinin İlçe Seçim Kuruluna teslim edilmesinin ardında çalışmalarına hız veren İYİ Parti ekibi, STK ve esnaf ziyaretlerinde bulundu.

İYİ Parti Çivril Belediye Başkan adayı İsmail Çorbacıoğlu ve meclis üyesi adayları Çivril Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Kredi Kefalet Kooperatifini ziyaret etti. Ziyaretinde çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi veren İsmail Çorbacıoğlu, Çivril için planladıkları hedefleri birlikte hayata geçireceklerini belirterek oda yönetimi ve çalışanlarından destek istedi.

Ziyaret ve çalışma kapsamında Çivril galericiler sitesinde bulunan esnafları da ziyaret eden İYİ Parti Belediye Başkan adayı İsmail Çorbacıoğlu esnaflarla bir süre sohbet etti.  Galericilerin beklenti ve taleplerini dinleyen Çorbacıoğlu ve beraberindekiler İYİ Parti Belediyeciliği ile esnaflara pozitif ayrımcılık yapılacağı sözü verdi.

Çivril’de İ Y İ’ler Sahada

Denizli’de Eşi ve Benzeri Hiç Yaşanmadı! Bakın Belediye Binasına Ne Yazıldı! Denizli’de Eşi ve Benzeri Hiç Yaşanmadı! Bakın Belediye Binasına Ne Yazıldı!

Ziyaret ve çalışmaların herkes açısından faydalı olduğunu belirten Başkan adayı Çorbacıoğlu “Ziyaretlerin temel amacı, Çivril’in değerli esnaflarının sesini doğrudan dinlemek ve onların günlük yaşam, işlerinin sürdürülebilirliği ve Çivril’in karşı karşıya olduğu zorluklar hakkındaki görüş ve önerilerini birinci elden almak. Her bir görüşme, Çivrilimizin sosyal ve ekonomik yapısına dair derinlemesine bilgiler sunuyor. Dindiğimiz bilgiler istişareler esnafların sorunlarına ve ihtiyaçlarına ışık tutacak. Bu ziyaretlerde, sadece esnaflarla yüz yüze gelmekle kalmayıp, aynı zamanda toplumla güçlü bir bağ kurmamıza olanak sağlıyor” dedi.

STK ve esnaflardan büyük ilgi gördüklerinin altını çizen Başkan adayı İsmail Çorbacıoğlu “Çivril’in geleceğini, yerel esnaflarıyla birlikte şekillendireceğiz. Ziyaretlerimiz ilçenin çeşitli sorunlarını yakından görme ve ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretme konusunda daha akılcı çözümler üretmemize olanak sağlıyor. Bu buluşmalar, Çivril’in daha parlak bir geleceğe doğru ilerlemesinde önemli bir adım” dedi.

Editör: Hatice İçke