Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural’ın siyasi hırsla, manevi duygulara ve vatandaşa zulmettiğini ifade eden AK Parti Başkan Adayı Gürcan Güven; “Her yıl büyük bir iştah ve gösteri ile yaptığı iftar yemeği programlarını bu yıl nedensiz ve gerekçesiz iptal eden Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, hem dini duygulara hem de Çivrillilere zarar veriyor.” dedi.


Ramazan ayının kardeşlik, dayanışma ve birlik duygularını pekiştirdiğini ifade eden Gürcan Güven, yaşananların Ramazan ayının felsefesine ters düştüğünü belirtti. Niyazi Vural’ın da meclis üyesi olduğu dönemde Çivril Belediyesinin Kızılay Çivril Şubesi ile bir protokol imzaladığını ve bu protokol çerçevesinde ihtiyaç sahiplerine her gün yemek dağıtımı yapmak ve Ramazan ayında da iftar çadırı ile Çivrillileri bir araya getirmesi gerektiğini ifade eden Güven; “Her yıl yapılan Çivrillileri bir araya getiren Ramazan çadırı uygulaması bu yıl yapılmıyor. Belediye Başkanı Niyazi Vural dört yıl boyunca her akşam dağıttığı çorbayı, yemeği, nedense bu Ramazan’da dağıtmama kararı aldı. Anlamakta zorlanmıyoruz, zihniyet sadece şov ve oy olunca bunların olması olağandır. Ramazan ayını ve dini duyguları kendi siyasi çıkar hırslarına esir edenlere cevabı Çivril halkı sandıkta verecek” ifadelerini kullandı.

Eski Başkan Gönüllü ’den Yeni Başkan Ertemur’a Ziyaret Eski Başkan Gönüllü ’den Yeni Başkan Ertemur’a Ziyaret


"İftar Sofrasını Biz Kuracağız"


Çivril belediyesinin yapmama kararı aldığı Ramazan çadırını yapmak için girişimde bulunduklarını belirten Gürcan Güven; “Biz Çivril’in hizmetkarı olmaya geliyoruz. Siyasi çıkar, kin, kavga bizim lügatımızda da fikrimizde de yok. Biraz gecikmeli de olsa İftar çadırlarımızı yeniden kuracak gönül soframızda hep birlikte iftar yapacağız. Hayırsever vatandaşlarımızın desteği ile bu hafta iftar yemeği vermeye başlayacağız ve Çivrillilerle birlikte iftar yapmak için aynı sofraya oturacağız ” dedi.

Editör: Atakan Göker