31 Mart Yerel seçimlerinin Çivril açısından bir milat olduğunun altını çizen CHP Belediye Başkan Adayı Kemal Aslan “Zincirleri kırıyoruz. Çivril Demokrat, katılımcı, şeffaf derman belediyeciliğe yeniden kavuşacak. 31 Mart seçimleri Çivril’in yeni miladı olacak” dedi.


Adaylığın açıklandığı 10 Ocak tarihinden itibaren kadın ve gençlerden oluşan ekibi ile sahada olduklarını belirten CHP Belediye Başkan Adayı Kemal Aslan “Kaybedecek zamanımız yok. Çivril’in CHP iktidarına ihtiyacı var. Konuşma, kuyu kazma, entrika değil çalışma zamanı Çivril’in Çivril için çalışan bir yönetime ihtiyacı var. Duramayız Çivril’e sözümüz var, gençlere sözümüz var, kadınlara sözümüz var. Çalışacağız güzel günler güzel bir Çivril için çalışacağız.” dedi.

Çivril'in Adayı Kemal Aslan: 31 Mart Çivril'in Miladı Olacak

Konuşanlar Değil Çalışanlar Kazanacak


Sahadan aldıkları geri dönüşler ve fikriler ile Çivril projelerini de hazırladıklarını belirten Aslan “İhmal edilen mahalleler, ihmal edilen bir Çivril gördük. Çivril halkın iktidarına hasret kalmış. Mahallelerde büyük bir sevgi ve ilgi ile karşılanıyoruz. Çivril çarenin çalışan bir belediye ve başkan olduğunun farkında. Bizim iş üreteceğinin farkında, bizim konuşmaktan değil, çalışmaktan yana olduğumuzun farkında. Gittiğimiz yerlerde güzel fikir ve öneriler alıyoruz. Biz bölgede yaşayanların sorun ve çözüm fikirlerinin değerli olduğunu düşünüyoruz. Bu fikir ve öneriler çerçevesinde projelerimizi hazırlıyoruz.” dedi.

TBMM’den Denizli’ye Teşekkür TBMM’den Denizli’ye Teşekkür

Çivril'in Adayı Kemal Aslan: 31 Mart Çivril'in Miladı Olacak

Tüm Ekibim kendini Çivril’e adadı. Yandaşlık Bitecek Adanmışlık Başlayacak


Çivril için özveri ve fedakârlıktan kaçınmayan bir ekip kurduklarını belirten Kemal Aslan “Ekibimle birlikte bir adanmışlık ve özveri yolculuğuna çıktık. Bizim tek derdimiz Çivril, aklımızda fikrimizde yürüdüğümüz yolda, konuştuğumuz kelimelerde hep Çivril var. Bu seçim adanmışlıkla, fedakârlıkla, yandaş olmanın seçimi olacak. Çivril, yandaşların köşe kaptığı, kayrıldığı günlerden ve siyasetçilerden kurtulacak. Bu bizim için en büyük kıstas. Kayırma, yandaşlık devri bitecek, adanmışlık devri başlayacak. Çivril’in değenlerini verimli kullanan bir yönetim gelecek Çivril bizden bunu, Çivril’e sahip çıkan bir yönetim istiyor. Halkın içinden gelen, halkın beklentilerini iyi bilen, Çivril’in her şeyine sahip çıkacak, belediye imkânlarını verimli kullanacak, gerçekçi, sorun çözen bir yönetim istiyor. Biz bunun için yola çıktık.” dedi.

Editör: Haber Merkezi