Evlenenlerin en çok tercih ettiği ve en özel anlarına ayrıcalık kattığı Çamlık Garden, evlenen çiftlere eşsiz bir sürpriz hazırladı. Düğününü ve nikahını Çamlık Garden’da yapan yeni evli çiftlere Kaş Kalkan’da balayı villası ayrıcalığı geliyor. Dünya evine Çamlık Garden’da giren çiftler yıl içinde uygun olan tarihlerde özel yüzme havuzlu villada indirimli balayı yapma şansı yakalıyor.

Civril Camlik Garden Indirimli Balayi Villasi Sansi Ile Yine Gundemde1

Çivril'de Bu Hafta Hava Durumu Nasıl Olacak? (29 Nisan-3 Mayıs) Çivril'de Bu Hafta Hava Durumu Nasıl Olacak? (29 Nisan-3 Mayıs)

Düğün Çamlık Garden’da, Balayı Özel Villada!

İsteğe özel konsept ve yemek menüsüyle en güzel anlarında fark yaratmak isteyen bilinçli çiftlere özel kampanya başlatan Çamlık Garden Düğün Salonu, 2024 yılında düğün ve nikah yapan çiftlere indirimli balayı villası olanağı sunuyor. Üç gün konaklama imkanı sunulan kampanya ile ilgili olarak bilgi veren Çamlık Garden işletmecisi Ramazan Ilgaz “Güzel bir düğün ve nikah yapan gençlerin balayını da güzel ve nezih bir ortamda geçirmelerine olanak sağlayarak düğünlerini taçlandırmak istedik. Kaş Kalkan’da bulunan ve aileye özel villamızda böyle bir çalışma başlattık” dedi.

Civril Camlik Garden Indirimli Balayi Villasi Sansi Ile Yine Gundemde2

Balayı kampanyasının 2024 yılında Çamlık Garden’da düğün yapan ve evlenen gençlere özel bir çalışma olduğuna dikkat çeken Ilgaz “Balayı süresince yeni evli çiftimiz, villa ve imkanlardan indirimli faydalanabilecek. Amacımız düğün yapan gençlerin balayını güzel ve özel geçirmelerine olanak sunmak” dedi.

Editör: Kardelen Başol