Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şeniz Doğan, çiftçilerin ekonomik sıkıntılarından haberdar olduğunu söyledi. Çiftçileri unutmadığını belirterek, üretimi ile ekonomiye büyük katkıda bulunan çiftçilere destek olacağını açıkladı.

Merkezefendi’de Kırsal Kalkınma Eylem Planı’nı hayata geçirerek çiftçilere ve üreticilere destek olan Şeniz Doğan, 60+1 Proje Tanıtımı ve Bilgilendirme Programı’ında açıkladığı projeler ile büyük destek gördü.

Çiftçilere 400 Litre Mazot Desteği1

Denizli'den Yola Çıkan Araç Defalarca Takla Attı! Denizli'den Yola Çıkan Araç Defalarca Takla Attı!

Üretimin olması için üreticinin en ufak kaygı yaşamaması gerek diyen Şeniz Doğan, “Artan mazot fiyatları nedeniyle yerli üreticilere ekonomik yönden destek olmak amacıyla ‘mazot desteği’ sağlayacağız. Merkezefendi’mizde tarım ve hayvancılığı desteklemek için elimizden geleni yapıyoruz. Çiftçilerimiz zarar görmesin, emeklerinin karşılığını alabilsinler birçok kez destekte bulunduk. Şimdi bu desteklerimize bir yenisini daha ekliyoruz. Geçtiğimiz 1 yılda yüzde 100 oranında zamlanan mazot fiyatları çiftçimizin belini büktü. Önümüzdeki dönemde her bir çiftçimizi yıllık 400 litre mazot yardımıyla da destekleyeceğiz” dedi.

Çiftçilere 400 Litre Mazot Desteği2

Editör: Kardelen Başol