Bir televizyon programında yaptığı açıklamalarla özellikle emeklilerin dikkatini çeken CHP Genel Başkanı Özgür Özel, değerlendirme ve hamlelerinden bahsetti.  

Chp Buyuk Emekli Mitingine Hazirlaniyor3

Birçok uzmana göre en düşük emekli maaşının 10 bin lirada kalması, seçimlerin kaderini belirlemede çok büyük rol oynadı. Yüksek kiralar, hayat pahalılığı ve geçim sıkıntısı çukuruna düşmüş emekliler, tepkisini sandık başında gösterdi.  

Chp Buyuk Emekli Mitingine Hazirlaniyor1

İktidar olmasına rağmen yerel seçimlerden birinci parti olarak çıkamayan AK Parti, seçim sonuçları ile ilgili öz değerlendirmesini hala sürdürürken, CHP’den emekliler için yeni bir hamle geldi.  

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, katıldığı bir televizyon programında, partinin büyük bir emekli mitingi hazırlığında olduğunu açıkladı.  

Hızır ve İlyas’ın Buluşması Bayram Oldu! Hızır ve İlyas’ın Buluşması Bayram Oldu!

Chp Buyuk Emekli Mitingine Hazirlaniyor2

"Böyle Devam Ederse Erken Seçim İstenir!"

Partisinin, yerel seçimlerin birinci partisini vurgulayarak, “İktidar kibrini göstermeye devam ederse millet erken seçim de ister. İnsanların cebinde parası yok. Ben erken seçim çağrısı yapmayacağım ama milletimize kulak vermeye de devam edeceğim” açıklamasını yapan Özgür Özel “çok yakında” diyerek duyurusunu yaptı.  

Chp Buyuk Emekli Mitingine Hazirlaniyor

Genel Başkan Özgür Özel, “Çok yakında bir büyük emekli mitingi yapacağız. Yeri ne olur, ne zaman olur, onu değerlendireceğiz. Ama bizim mitinglerimiz barışçıl mitingler olacak. Emeklilerin sesini duymamaya devam ederlerse biz, emeklilerin sesini duyurmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.  

Editör: Kardelen Başol