Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye genelinde örnek gösterilen bir itfaiye teşkilatına sahip olma özelliğini sürdürüyor.

Denizli’de Mezarlıktan Bebek Ağlama Sesleri İhbarı Denizli’de Mezarlıktan Bebek Ağlama Sesleri İhbarı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, İtfaiye Hizmetlerini Güçlendiriyor

İtfaiye hizmetlerinde kaliteyi daha da artırmak adına, belediye ihtiyaç duyulan bölgelere modern hizmet binaları kazandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Denizli Büyükşehir Belediyesi, Buldan ilçe merkezine yeni bir itfaiye hizmet binası inşa ediyor.

Yaklaşık 400 metrekarelik alana sahip olan itfaiye hizmet binası 2 katlı olarak tasarlanmıştır. Tesiste araç parkı, idari bölümler ve personel kullanım alanları bulunmaktadır. 4 itfaiye aracını ağırlayabilecek kapasitedeki bu modern hizmet binasında bekleme salonu, yemekhane ve diğer sosyal ihtiyaçları karşılayacak alanlar da yer almaktadır.

Buldan'a Yeni İtfaiye Hizmet Binası

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli’nin büyükşehir olması ile birlikte itfaiye hizmetlerini tüm kentte vermeye başladıklarını belirterek, bugün dünya standartlarında donanıma sahip bir teşkilata sahip olduklarını söyledi. İtfaiye teşkilatının araç, ekipman ve personeli ile Türkiye’ye örnek olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, “Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek, canlarına tek bir zarar gelmemesi için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Buldan ilçe merkezimize yeni bir itfaiye hizmet binası kazandırıyor, teşkilatımızın gücüne güç katıyoruz. Yeni binamız şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Editör: Haber Merkezi