Düzenlediği farklı etkinliklerle gençlerin gözdesi olan Çamlık Garden, evlilik teklifi yapmak isteyen gençlere kampanya yaptı.

Panik Atak Nedir? Nasıl Geçer? Panik Atak Nedir? Nasıl Geçer?

Kampanyanın Mart ayı sonuna kadar geçerli olduğunu belirten işletmeci Ramazan Ilgaz “ 2024 yılında sevdiğine sürpriz yapmak isteyen misafirlerimize biz de destek olmak istedik” dedi. 

Ağırlaşan ekonomik şartlar nedeniyle insanların sevdiklerine sürpriz yapmaktan uzaklaşmaya başaldığını altını çizen Ilgaz “hayatı güzelleştiren sevdiklerimiz ve onlarla geçirdiğimiz mutlu anlar. Biz Çamlık Garden olarak bu mutlu anları çoğaltmak ve insanlara külfetini en aza indirgemek istedik. Özellikle sevenlerin yuva kurmasının ilk adımı olan evlilik tekliflerinde farklı konseptler hazırladık. Bu konseptlerin maliyetini de en az da tutarak gençlerin mutluluğun parçası olmak istedik” dedi.

Doğum günü kutlamalarının yanı sıra Kına, Söz ve nişan organizasyonları ile Çivril’de farklı bir pencere açtıklarını belirten işletmeci Ramazan Ilgaz “Çamlık Garden manzarası ve menüsüyle aile ve gençlerin çok tercih ettiği bir mekan. Birçok aile çocuğunun doğum günü için bizi tercih ederken birçok genç kardeşimizde söz, kına ve nişanın da bizlerle birlikte olmayı tercih etti. Bizlerde misafirlerimizin bu tercihlerinden dolayı yeni bir kampanya yaptık ve Mart ayı sonuna kadar mekanımızda düzenleyecekleri evlilik teklifi organizasyonları başta olmak üzere tüm etkinliklerinde destek olmaya karar verdik” dedi.

Editör: Haber Merkezi