Cumhuriyet Halk Partisi Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, Kuşpınar Mahallesi vatandaşıyla toplandı. Toplantı'da vatandaş ile konuşan Ertemur, bu seçimi kazandıklarını, fark atmak için çalıştıklarını ifade etti.

Güzel hayalleri olduğunu ve bu hayalleri vatandaşla beraber gerçekleştireceğini söyleyen Ertemur; "Hepimizin ortak hayalleri, daha yaşanılabilir bir Pamukkale, daha yaşanılabilir bir ülkeyi yeniden inşa edecek. 2002-2024, bu yirmi iki yıllık süreçte ülkemize kabus gibi çöken iktidarın artık sonuna geldiğini hepimiz görüyoruz. İnanıyorum ki bu yerel seçimler onların çöküşlerinin bir başlangıcı olacak." ifadelerini kullandı.

Eski Başkan Gönüllü ’den Yeni Başkan Ertemur’a Ziyaret Eski Başkan Gönüllü ’den Yeni Başkan Ertemur’a Ziyaret

"Yolun Aşağısı" Tabirini Kabul Etmiyorum

Vatandaşla toplanan Ertemur; "Benim kullanmadığım, milletin tabir ettiği 'yolun aşağısı' diye bir yer var, asla kabul etmiyorum. Hiçbir zaman yolun aşağısı olmadı onlar. Onlar da bizim kardeşlerimiz, orada yaşayanlar da bunları haketmiyorlar. Hiç kimse bizim karşımıza geçip 'bize para verin, ihtiyacımız var' demiyor. Sadece tek bir şey diyorlar 'Ne olur seçildikten sonra bizi unutmayın' bu ifade çok duygulandırdı." dedi

Editör: Atakan Göker