Son dönemde arsa yatırımlarının kârlı bir seçenek olduğu vurgulanıyor. Yatırımcılara kat kat kazanç sağlama imkanı sunan arsalar, sadece yatırım değil aynı zamanda gelecekte gelir getirici bir gayrimenkul olma potansiyeline sahip. Bu nedenle, arsa yatırımları son zamanlarda popülerlik kazanmış durumda.

Altını olana acele edin dediler: Bu tarihte resmen kıyamet olacak Altını olana acele edin dediler: Bu tarihte resmen kıyamet olacak

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, 2 ille ilgili büyük bir müjde vererek yeni arsa satışlarını başlattı. Bu kapsamda, 26 bin liradan başlayan fiyatlarla arsa satın almak mümkün olacak.

Son aylarda en kârlı yatırım araçlarından biri olan arsalar, yatırımcılara kat kat kazanç sağlama imkanı sunuyor. Birikimi olanların, arsayı yatırım aracı olarak kullanabileceği belirtildi Ayrıca, iskan alınarak bina yapılabilen bu arsalar, şehirlerin çeşitli bölgelerindedir.

Arsaların sadece yatırım değil, aynı zamanda gelecekte gelir getirici bir gayrimenkul olma potansiyeline sahiptir. Bu sebeplerle, arsa yatırımları son zamanlarda popülerlik kazanmış durumdadır.

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün duyurusuna göre, 26 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkarılacak arsaların teminat bedeli 7300 lira olarak belirlendi.

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Erzincan İliç'te ve Niğde Merkez'de bulunan arsaların tahmini ihale bedellerini yayımlayarak satışını gerçekleştireceği açıklandı.

Erzincan'ın İliç ilçesinde satışa sunulan arsanın yüzölçümü 3.254,58 metrekare olarak belirlenirken, ihale tarihi 29 Nisan saat 15.10 olarak açıklandı. İhaleye katılım için ise Erzincan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın adresinden veya numarasından iletişime geçilmesi gerekiyor.

Erzincan İliç ilçesindeki arsanın tahmini ihale bedeli 26.100,00 Türk Lirası, teminat bedeli ise 7.830,00 Türk Lirası olarak belirlendi. Arsanın imar durumu hayır, yüzölçümü ise 3.254,58 metrekare olup hazine hissesi 1/1 olarak ifade ediliyor.

Niğde'nin merkezinde yapılacak arsa satışında, taşınmazın büyüklüğü 1.400 metrekare olarak belirlenirken, teminat bedeli 24.500 lira olarak belirlendi. İmara açık olmayan bu arsanın ihalesi 30 Nisan günü saat 15.20'de yapılacak.

İhaleye başvurular için Niğde'nin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın telefon numarasını arayarak dahili numaralardan 107, 108 veya 112'yi tuşlayabilirsiniz. Taşınmazın yüzölçümü 1.400 metrekare olup, hazine hissesi 1/1 olarak belirtildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ