Gelecek Partisi Çivril İlçe Başkanı Ramazan Çakan seçimlerin kazananının Millet ittifakı ve Gelecek Partisi olduğunu söyledi.

2023 Seçim değerlendirmesi yapan Çakan “sandık gösterdi ki seçmen bunlara güvenmiyor. Değişim Şart” dedi. Sandık sonuçlarına göre seçimin galibinin Cumhuriyet Halk Partisi listelerinden seçime giren Millet İttifakı partileri olduğunu altını çizen başkan Ramazan Çakan “ikinci tur için daha çok çalışıp Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı olarak seçeceğiz” dedi.

Değerlendirmesinde Millet ittifakı çatısı altında seçime giren partilerin seçim sürecinde iyi bir çalışma performansı sergilediklerinin belirten Ramazan Çakan “seçim sürecinde tüm ilçe başkanı arkadaşlarımız ve teşkilat üyeleri uyum ve gayretli bir çalışma performansı sergiledi. Şimdi aynı gayret ve özveriyi ikinci tur için göstereceğiz” dedi.

Bu seçimin kazananı millet ittifakı partileri olmuştur

Gelecek Partisi adayı Sema Silkin Ün’ün Denizli Milletvekili olarak meclise gitmesinden dolayı mutlu ve gururlu olduklarını belirten İlçe Başkanı Ramazan Çakan “ 14 Mayıs 2023 pazar günü Türkiye hem Cumhurbaşkanlığı hem de 28’inci dönem milletvekillerini seçmek için sandığa gitmiştir. Ana muhalefet partisi millet ittifakı içinde CHP olarak 169 milletvekili çıkarmıştır. İçinde bulunduğumuz İttifakla Gelecek Partisi 10, Deva Partisi 14, Saadet Partisi 10 Demokrat Parti 3, Türkiye Değişim Partisi 1 milletvekilliği kazanarak meclise göndermiştir. Çivril ilçemizde Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan %47.68, Kemal Kılıçdaroğlu %46.32, Sinan Oğan %5.28, Muharrem İnce % 0.72 oy almışlardır.

Gelecek Partisi ilçe başkanlığı olarak 14 Mayıs 2023 seçimlerinin partimiz açısından çok olumlu olduğunu, belirtmek istiyorum, bu seçimin kazananı bence CHP listelerinden sıralamaya giren Millet İttifakı partileri olmuştur. Gelecek Partimiz olarak 19 adayımız içinden 10 adayımız meclise girdi. Seçim süresi içinde CHP Denizli’den adayımız Sayın Sema Silkin Ün ile çok çalışmalar yaptık.

Mecliste bir Çivrilli vekilimiz daha oldu

Tarlada, fabrikada çarşıda pazarda işyerinde kıraathanelerde bütün seçmenlerimizi tek tek selamladık, tokalaştık dertlerini dinledik. Sonuçta sayın adayımız Sema Silkin Ün, Denizli’mizin gelini olarak meclise girdi. Bundan dolayı çok sevinçliyiz hem gurur hem de onur duyuyoruz. Vekilimiz büyük ilgi görmüş ve kazanmıştır. Sayın vekilimize görevinde başarılar diliyorum. Çivrilli olarak Mecliste İyi Parti Yasin Öztürk’le birlikte bir vekilimiz daha oldu. Allah kolaylıklar versin” dedi.

Editör: Haber Merkezi