Çivril’e gelen Osman Zolan, 11 mahallede devam eden yol çalışmalarını denetledi.
Denizli Büyükşehir Belediye başkanı Osman Zolan Çivril’de devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında bilgi alan Zolan vatandaşların talep ve isteklerini dinleyip sohbet etti.
Denizli Büyükşehir Belediye başkanı Osman Zolan Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Çivril’de devam eden çalışmalar hakkında bilgi almak için Çivril’e geldi. Osman Zolan, Çivril programının ilk bölümünde üreticilere silajlık tohum dağıtım törenine katıldı.
Tohum dağıtım töreninin ardından Koçak mahallesinde devam eden parka taş döşeme ve asfaltlama çalışmalarını inceleyen Başkan Zolan bir süre köy kahvesinde dinlenerek vatandaşlarla sohbet etti. Zolan sohbetinde 2019 seçimlerinde verdikleri her sözü yerine getirmek için çalıştıklarını belirtti. Koçak mahallesinden sonra Yalınlı, Bucak ve Karmanlı mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Osman Zolan daha sonra Ömerli mahallesine geçti. Çivril Irgıllı yolu ile ilgili çalışmaları denetleyen Zolan köy kahvesinde vatandaşlarla bir araya gelerek çalışmalar hakkında detaylı bilgi verdi. Vatandaşların taleplerini de dinleyen Osman Zolan mahalle sakini kadınların çocuk parkı isteklerini de ilgili birim müdürüne ileterek gereğinin yapılması talimatını verdi.
20 kilometrelik Çivril Irgıllı yolunun bu yıl yarısını yapacaklarını belirten Osman Zolan “yoğun bir trafiği olan Irgıllı yolumuzun deforme olan ve genişletilmesi gereken yerleri olduğunu muhtarlarımız vatandaşlarımız bize iletti. En kısa zamanda çalışmalara başladık. Bu yıl yolun yarısını hem genişleteceğiz hem de yeniden asfaltlayacağız. Kalan yarısını da gelecek yaz sezonunda tamamlayarak hizmete açacağız” dedi.
Ömerli mahallesinde tohum ekimi de yapan Osman Zolan daha sonra Kocayaka mahallesine geçerek vatandaşlara hitap etti. Köy meydanında toplanan vatandaşlara Çivril ve Denizli’de devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren Osman Zolan kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlara “en büyük makam sizin gönlünüze girebilmek” diye karşılık verdi.
Köy kahvesinde vatandaşlarla bir süre sohbet eden Zolan daha sonra Çivril’den ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi