Kaymakam Hasan Akbulut ve Belediye Başkanı Niyazi Vural, Ramazan Bayramının birinci günü vatandaşlarla bayramlaştı.

Arefe gün kamu personeli ve Belediye personeli ile bayramlaşan Kaymakam Hasan Akbulut ve Belediye başkanı Niyazi Vural bayramın birinci günü vatandaşlar, STK temsilcileri ve muhtarlar ile bayramlaştı. Tren yolunda bulunan toplantı salonunda yapılan bayramlaşma programında başkan ve Kaymakam programa katılanlarla tek tek bayramlaştı.

ÖNCE VATANDAŞ SONRA ŞEHİT AİLELERİ İLE BAYLAŞMA ÖNCE VATANDAŞ SONRA ŞEHİT AİLELERİ İLE BAYLAŞMA ÖNCE VATANDAŞ SONRA ŞEHİT AİLELERİ İLE BAYLAŞMA ÖNCE VATANDAŞ SONRA ŞEHİT AİLELERİ İLE BAYLAŞMA ÖNCE VATANDAŞ SONRA ŞEHİT AİLELERİ İLE BAYLAŞMA

Programda davetliler ve vatandaşlarla sohbet eden başkan Niyazi Vural “Önce Bayram namazını kıldık güzel bir atmosfer içerisinde bayram namazında gençlerimiz, çocuklarımız, yetişkinlerimiz ile hemşerilerimizle hep bir arada bayramlaştık. Ramazan Bayramının Çivril’imize, devletimize, milletimize ve tüm İslam alemine barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Ramazan Bayramı vesilesiyle depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı, şehitlerimizi ve gazilerimizi, saygıyla ve rahmetle anıyorum” dedi.

Vatandaşların bayramlarını kutlayarak, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Kaymakam Hasan Akbulut’ta yaptığı konuşmada “Bugün Çivrilli hemşerilerimizle ve kurum müdürlerimiz, siyasi parti temsilcilerimiz ile birlikte vatandaşlarımız ile bayramlaştık. Halkımızla beraber olduk, onun için mutluyuz. Her bayram geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma programımızda vatandaşlarımızla bir araya geldik. Ramazan Bayramı’nın ülkemize, Denizli’mize, ilçemize ve tüm İslam alemine barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Ramazan Bayramı vesilesiyle bir kez daha tüm şehitlerimizi saygıyla ve rahmetle anıyorum” şeklinde konuştu.

Bayramlaşma programına Kamu kurum amirleri, iş insanları, vatandaşlar, muhtarlar, STK ve Siyasi Parti temsilcileri ile kamu personeli katıldı.

Kaymakam Hasan Akbulut tren yolundaki bayramlaşmadan sonra İlçe Jandarma komutanı, ilçe emniyet müdürü ile birlikte önce şehitlik ziyareti yaptıktan sonra şehit ailelerini evlerinde ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Editör: Haber Merkezi