Denizli'de Zabıta Ekipleri Sokak Satıcısının Terazisine El Koydu Denizli'de Zabıta Ekipleri Sokak Satıcısının Terazisine El Koydu

Kazada, Hüseyin G. idaresindeki 48 AOL 432 plakalı SUV aracı ile Fethi Berk (24) idaresindeki motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Berk, üst geçitten aşağı düşerken, arkasında bulunan Buse Nur Bostancı (18) ise motosikletle yola savruldu. İhbar üzerine kaza yerine sevk edilen sağlık ekibi, Bostancı'nın yaşamını yitirdiğini belirledi. Motosiklet sürücüsü Berk ise hastaneye kaldırıldı, ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Otomobil Sürücüsü Alkollü Çıktı

Yapılan alkol testinde araç sürücüsü Hüseyin G.'nin 1.14 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Gözaltına alınan sürücü, yapılan işlemlerin ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

İki Genç Toprağa Verildi

Genç çift, hayatlarının baharında kaybettikleri için aileleri ve sevenleri tarafından duygusal bir atmosferde defnedildi. Bostancı, Tavas ilçesindeki Ulukent Mezarlığı'na, Berk ise Pamukkale ilçesine bağlı Kayıhan Mezarlığı'na gömüldü.

Evlenmeyi Planlıyorlardı

Hayatlarının ilerleyen aşamasında bir araya gelmeyi planlayan genç çiftin, iş yeri açma ve evlilik hayallerinin bu acı olayla birlikte yarıda kaldığı öğrenildi. Gencin ani kaybı, çevresinde derin üzüntü ve trajediye neden oldu.

Ölüm Tüm Hayallerini Ellerinden Aldı
Ölüm Tüm Hayallerini Ellerinden Aldı
Ölüm Tüm Hayallerini Ellerinden Aldı
Editör: Haber Merkezi