Muhtar Denizli Büyükşehir Belediyesinin köye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Muhtar Fevzi Şahan köyüne son üç yılda 10 Milyon liralık hizmet yapıldığını belirtti.

Sundurlu muhtarı Fevzi Şahan Büyükşehir Belediye başkanı Osman Zolan’ın köylerine her istediklerini yaptığını belirterek “biz istedik Osman Zolan yaptı. Yaparsa Osman Zolan yapar. Allah ondan ve ekibinden razı olsun” dedi.

300 TONLUK SU DEPOSU ÇİVRİL’DE HİÇ BİR KÖYDE YOK

Denizli Büyükşehir Belediye başkanı Osman Zolan’ın muhtarlara ve köylerden gelen taleplere her zaman anında olumlu tepki verdiğini ve beklemeden çalışmalara başladığını belirten Sundurlu mahalle muhtarı Fevzi Şahan “köyümüz kurulduğu günden beri su depomuz yoktu Osman başkanıma bir ziyaretinde durumu ilettik ve hemen talimat vererek kuyumuzu açtırdı depomuzu yapımına başlandı. 300 tonlu son teknoloji depomuz tamamlanmak üzere bir iki ay içinde şebekemizden kendi köyümüzün deposundan gelen su akacak. Yapılan depo yaklaşık 3 MİLYON liraya mal olacak. Osman başkanım sizin suyunuz geliyor gerek yok demedi. Bizi kırmadı köyümüze sondaj yaptırdı depo yaptırdı Çivril’de hiçbir köyde mahallede olmayan büyüklük ve teknolojik depoyu yaptırdı” dedi.

MUHTAR İSTEDİ ZOLAN YAPTI

DENİZLİ’YE GİDİŞ YOLUMUZ KISALDI

Sundurlu Bayat arası yolun asfalt çalışmalarının geçen ay tamamlandığını ve yolun hizmete girdiğini belirten muhtar Fevzi Şahan “biz Denizli’ye gitmek için Çivril’e gelmek ve yolumuzu yaklaşık 30 kilometre uzatmak zorunda kalıyorduk dönüşle birlikte yaklaşık 60 – 70 kilometre fazla yol yapıyor ve zaman kaybediyorduk. Yolumuzun genişletme ve asfaltlama çalışmaları tamamlandı. Sundurlu’dan Denizli’ye gidişler daha rahat, güvenli ve kısa oluyor” dedi.

ÇOCUK PARKIMIZ VE AĞAÇLANDIRMA YAPTIK

Denizli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Sundurlu’nun çehresinin değiştiğine dikkat çeken muhtar Fevzi Şahan “köyümüzde eksik olan ne varsa tek tek tamamlandı. Köyün girişinde 50 tane Çınar ve ıhlamur diktik. Fidanları ağaçları Büyükşehir belediyesi verdi. Çocuk oyun grubumuz yoktu Osman başkan hemen çocuk parkı yaptı, çocuklar oynarken anneler rahat etsin diye parka masa gönderdi. Mezarlığımızda üstü kapalı bir yer yoktu yerler topraktı kışın çamur yazın toz oluyordu. Son görevimizi yaparken hoş bir tablo olmuyordu. Osman başkanımız mezarlıkta kapalı bir alan yaptı zemininde beton ve taşla kaplayarak hem çamurdan hem de tozdan kurtardı.

KOYUN HAVUZUMUZ YENİLENDİ

Büyükşehir belediyesi ile köylerin şehir merkezi gibi hizmetlerle tanıştığını ama köyde lazım olan ihtiyaçlarında gözden kaçırılmadığına dikkat çeken muhtar Fevzi Şahan “köyümüz baştan aşağı asfalt parke taş oyun gurubu ile donanırken köylünün ihtiyaçları da unutulmuyor. Hayvancılığın yoğun olduğu köyümüzde çoban arkadaşların büyük bir ihtiyacı olan koyun yıkama havuzumuzda yapıldı köylünün kullanımına açıldı. Biz istedik Osman başkan ne istediysek hepsini yaptı. 3 yılda köyüme 10 MİLYON lira tutarında hizmet geldi” dedi.

Editör: Haber Merkezi