Balıkesir'den bayram tatili için gittiği Muğla'nın Menteşe ilçesindeki babasına ait evde, kendisi gibi milli dalgıç olan kızı Toprak Toprak ile 9 Nisan'da nefes egzersizi yapan Serbest Dalış Milli Takım sporcusu Serkan Toprak, aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Doktorların yaptığı sağlık kontrolü sonrasında kalp krizi geçirdiği anlaşılan Serkan Toprak, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Milli Dalgic Serkan Toprakin Kardesi Burak Toprak Hayatini Kaybetti3

Kardeşi de Aynı Kaderi Paylaştı!

Toprak'ın kardeşi Burak Toprak da abisiyle aynı kaderi paylaştı. Ankara'dan memleketi Muğla'ya gelmek üzere eşi Yasemin Toprak ve oğlu Mert Toprak ile yola çıkan Burak Toprak, Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde nefes darlığı yaşadı.

Milli Dalgic Serkan Toprakin Kardesi Burak Toprak Hayatini Kaybetti1

Yeşilçam’ın Yıldızı, Telefonda Aldığı Haber Yüzünden Kaza Yaptı! Yeşilçam’ın Yıldızı, Telefonda Aldığı Haber Yüzünden Kaza Yaptı!

Eşi Yasemin Toprak’ın 112 Acil Çağrı Merkezi'ne durumu bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık görevlileri tarafından otomobilinde ilk müdahalesi yapılan Burak Toprak'ın kalp krizi geçirdiği tespit edildi. Duran kalbi çalıştırılan Toprak, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Editör: Ali İhsan Sivrikaya