Seçim çalışmalarını sürdüren CHP Çivril Kadın Kolları köy ve mahalle gezilerine devam ediyor.

Seçimlere günler kala çalışmalarına devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Çivril Kadın kolları Yahyallı, Kıralan, Karayahşiler ve Çıtak mahallelerinde kadın ve gençlerle bir araya geldi. CHP’li Kadınların köy gezilerine Denizli CHP Kadın Ayşen Kocabay ve İl Kadın Kolları üyeleri de destek verdi.

KADIN VE GENÇLERİN GÜVENCESİ CHP OLACAK KADIN VE GENÇLERİN GÜVENCESİ CHP OLACAK KADIN VE GENÇLERİN GÜVENCESİ CHP OLACAK

Seçim çalışmalarını sürdüren CHP Kadın Kolları başkanı Gönül Emre ve ekibi Çivril’in köylerinin adım adım dolaşıyor. Her gün farklı bir köyde kadın ve gençlerle bir araya gelen CHP’li kadınlar Cumhuriyet Halk Partisinin Aile Destek Politikasını anlatıyor. Kadınlarla bir araya geldiklerinde kadınların en çok sosyal güvence ve emeklilik konusunda sorular sorduğunu ifade eden CHP Çivril Kadın Kollar Başkanı gönül Emre “Özellikle köylerde yaşayan kadınların sosyal güvence konusunda yaşadığı sıkıntıların farkındayız. Cumhuriyet Halk Partisi olarak Aile Destek Politikasını en kısa zamanda işlevsel hale getirerek kadınlarımızın bu sorununu çözeceğiz” dedi.

Kadın ve Gençler Geleceğimiz

Bir ülkenin geleceğinin gençler ve kadınlar olduğunun altını çizen Gönül Emre “ülkemizin geleceğinin kadın ve gençlerde olduğunun bilincindeyiz. Bunun için kadın ve gençlerimize CHP olarak ayrı bir önem veriyoruz. CHP olarak gençlerin ve kadınların güvencesi Cumhuriyet Halk Partisi. Seçim çalışmaları boyunca gittiğimiz her köy ve mahallede büyük ilgi ve sevgi ile karşılanıyoruz. Kadınlarımız ve gençlerimizde geleceğin ve kurtuluşun CHP’de olduğunun farkında” dedi.

Vatan Ve Bayrak Kırmızıçizgimiz

Gittikleri her köyde Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığından duyulan memnuniyeti gördüklerini ifade eden Gönül Emre “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adayı olması toplumun her kesiminden destek gördü. Halk artık kavga değil sükûnet ve uzlaşma istiyor. 20 yıldır kutuplaştırılan insanlar bu gerginliğin bitmesini ve toplumun tüm kesimlerinin barış içinde yaşamasını arzuluyor. Bunun en büyük güvencesi ve garantisinin CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu herkes biliyor. Partimizi ve adayımızı farklı göstermek isteyenler bilmeli ki CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun kırmızıçizgisi Vatan ve Bayraktır” dedi.

Editör: Haber Merkezi