Yolun Karşısına Geçmeye Çalışan Yaşlı Kadına Kamyonet Çarptı Yolun Karşısına Geçmeye Çalışan Yaşlı Kadına Kamyonet Çarptı

Olay, İzmir’in Urla ilçesine bağlı İskele Mahallesi Mithatpaşa Caddesi Ağaçlı Yol mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Urla istikametine seyir halinde olan 35 AS 5259 plakalı aracın 24 yaşındaki sürücüsü Emin Keskin, aynı istikamette seyir halinde olan belediye otobüsünü sollama girişiminde bulundu. Sürücüsünün, bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç, önce otobüse, sonra savrularak yol kenarındaki ağaca çarptı.

Izmirde Asker Arkadaslarinin Bulusmasi Aci Haberle Sonlandi

Araç İkiye Ayrıldı

Otomobilin ikiye ayrıldığı kazaya şahit olan vatandaşlar zaman kaybetmeden sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. Yapılan ihbar sonrasında bölgeye sağlık, emniyet ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, yolda güvenlik önlemlerini alırken, itfaiye ekipleri ise araçta sıkışan 2 kişiyi dışarı çıkarttı. Kaza anında araçtan dışarı fırlayan 23 yaşındaki Mehmet Ali Çiftçi ve araçta sıkışan sürücü Emin Keskin'in, sağlık ekiplerinin yaptığı müdahale neticesinde hayatını kaybettiği belirlendi. Otomobilde bulunan diğer kişi Muhammet Muharrem P. ise, ağır yaralı olarak Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Izmirde Asker Arkadaslarinin Bulusmasi Aci Haberle Sonlandi6

Askerlik Arkadaşları Buluşmuş

Trafik kazasında otomobilde bulunanların askerlik arkadaşı olduğu ve Urla'da buluştuktan sonra kazaya karıştıkları öğrenildi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Izmirde Asker Arkadaslarinin Bulusmasi Aci Haberle Sonlandi1

Editör: Haber Merkezi