Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan sıcak asfalt döküm işinin gelecek hafta sonuna kadar tamamlanacağı belirtildi.

  • IRGILLI’DA ASFALT SERİMİ BAŞLADI

Alt yapısı Büyükşehir belediyesi tarafından tamamlanan Irgıllı mahallesinde sıcak asfalt döküm işine başlandı. Yaklaşık 6 aydır yolun yapılmasını bekleyen Irgıllılar çalışmalardan dolayı Büyükşehir belediye başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti.

Altyapı çalışmaları tamamlanan Irgıllı mahallesinde Büyükşehir Belediyesi ekipleri mahalle merkezi ve Atasay Kamer Caddesi’nde asfalt serim çalışmalarının birinci etabına başladı. Tren yolundan başlayıp mahalle merkezinden geçerek Atasay Kamer Caddesi ve Tekke girişine uzanan bölümde PMT serimi başladı. Yaklaşık 4 gün sürmesi beklenen serim işinden sonra asfalt dökümüne başlanacağı ve çalışmaların gelecek hafta sonuna kadar tamamlanacağı ifade edildi.

Yol çalışmalarının 1 yıl önce başladığı ancak seçimden dolayı yarım kalan Irgıllı’da vatandaşlar tepkilerini Genç Çivril Gazetesinde dile getirmiş Denizli Büyükşehir Belediye başkanı Osman Zolan’da geçen ay Irgıllı’ya gelerek vatandaşlarla sohbet ederek çalışmaların en kısa zamanda başlayacağı sözünü vermişti. Osman Zolan’ın ziyaretinden sonra çalışmalara başlayan ekipler eski parke taş söküm ve tesviye işini tamamladıktan sonra PMT serimine başladılar.

Çalışmalardan dolayı mutlu olduklarını belirten mahalle sakinleri yapılan sıcak asfalt ile Irgıllı’nın yeni bir görünüme kavuştuğunu belirterek “mahallemizde yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve ekibine teşekkür ederiz. Mahallemizin merkezi ve en büyük caddelerinden olan Atasay Kamer Caddesi’nde yıllardır parke taşı vardı. Cadde yol çok bozuktu. Belediyemiz ve Büyükşehir’in ortak çalışmasından dolayı cadde yeni bir görünüme kavuştu. Irgıllı halkı buna layıktır” diye konuştular.

Editör: Haber Merkezi