Açıklamasında AK Parti’nin halkın teveccühü ile 21 yıl önce iktidara geldiğini belirten Ertuğrul “21 yıl önce milletimizin teveccühü ile başlayan hizmet sevdamız ve destanımız sürecek” dedi.

Denizli’de Eşi ve Benzeri Hiç Yaşanmadı! Bakın Belediye Binasına Ne Yazıldı! Denizli’de Eşi ve Benzeri Hiç Yaşanmadı! Bakın Belediye Binasına Ne Yazıldı!

Ak Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul Ak Parti İktidarının 21. yıl dönümü dolasıyla yaptığı açıklamada; ““3 Kasım 2002" tarihi sadece AK Parti için değil, Türkiye için, bütün milletimiz için yeni bir dönemin başlangıcı, bir dönüm noktası, demokrasi tarihimizde bir milat olmuştur.” dedi.

Tam 21 yıl önce bugün, 3 Kasım 2002'de Türkiye tercihini yaptı ve AK Parti’yi tek başına iktidara getirdiğini ifade eden Başkan Ertuğrul açıklamasında; “Türkiye, adeta karanlık bir tünelden aydınlığa çıkmıştır. Koalisyon dönemlerine, istikrarsızlığa, güvensizliğe, milletimiz son vermiştir. Liderimiz, Devlet Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile 2053 ve 2071 hedeflerimiz için "Durmak Yok Yola Devam" diyor, "İlk Günkü Aşkla" çalışıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi