Olay Denizli’nin Beyağaç İlçesi’nde sabah saat 07:15 sularında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sazak Mahallesi’nde 92 yaşındaki Ümmü Güden’in yaşadığı evden alevler yükselmeye başladı. Yanına müdahale için olay yerine gitmek üzere yola çıkan Denizli Büyükşehir Belediyesi Kale İtfaiye Şubesi ekipleri, önünde seyir halinde olan itfaiye aracına çarptı. Çarpmanın etkisi ile yoldan çıkan itfaiye aracı dereye yuvarlandı. Kazada itfaiye erleri Yalçın Gökler, Fatih Akaba, Abdurrahman Alvan Ve Süleyman Savaş yaralandı. Olay yerine çok sayıda itfaiye polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralı itfaiyeciler ambulans ile çevre hastanelere sevk edildi.

Kazada ağır yaralı olarak kurtarılan Yalçın Gökler ve Abdurrahman Alvan Pamukakle Üniversitesi hastanesine kaldırıldı.

Başkan Akçay’dan Taziye Ve Şifa Mesajı

Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. yangında hayatını kaybeden Ümmü Güden’e rahmet dileyen Başkan Akçay, itfaiye etlerine de acil şifalar diledi. Akçay mesajında şu ifadelere yer verdi;

Bugün Güne Büyük Bir Üzüntüyle Başladık.

Sazak Mahallemizde Saat 07.15 Sularında Meydana Gelen Ev Yangınında, Ümmü GÜDEN Teyzemizi Kaybettik. Yangına Müdahale Etmek İçin Takviye Ekip Olarak Gelen, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kale İtfaiye Şubesi Personellerinden; Yalçın Gökler, Fatih Akaba, Abdurrahman Alvan Ve Süleyman Savaş Sazak Mahallemizde Meydana Gelen Trafik Kazasında Ağır Yaralanmışlardır.

Ümmü GÜDEN Teyzemize Allah’tan Rahmet, Ailesine Sabır ve Başsağlığı Diler, Yaralanan Personellerimize Acil Şifalar Diliyorum.

Geçmiş Olsun.

Denizli’de Onlarca Yıllık Hapis Cezasıyla Aranıyorlardı… Sonları Oldu! Denizli’de Onlarca Yıllık Hapis Cezasıyla Aranıyorlardı… Sonları Oldu!
Editör: Haber Merkezi