Olay Diyarbakır'da bulunan bir genelevde gerçekleşti. Sözcü'nün haberine göre Diyarbakır'da 5 arkadaş alkol alıp eğlendikten sonra özel araçlarıyla Diyarbakır-Mardin yolu üzerindeki geneleve gitti. Kimlik kontrolü ve üst aramaları yapılan gençler genelev yerleşkesinde dolaşmaya başladı. Müşteriler ile hayat kadınlarının ücret için anlaştığı avluda sigara içen S.A., bir haya kadınıyla konuşurken genelev patronu tarafından sigara içmemesi konusunda uyarıldı. 

Genç adam alkolün etkisiyle genelev patronu M.D. ile tartışmaya başladı. Başlayan tartışmaya S.A.'nın arkadaşlarının da dahil olmasıyla ortalık bir anda alevlendi. Genelev patronu M.D. masanın altında gizlediği beyzbol sopasını alarak S.A.'nın kafasına sert bir şekilde vurdu. Girişteki güvenlik görevlilerinin de araya girmesiyle 5 arkadaş genelevin dışına çıkarıldı.

Kadınların aşkta tercihi zeki erkekler Kadınların aşkta tercihi zeki erkekler

Beyin Kanaması Geçirdi

Kavganın ardından genç grup araçlarıyla Bismil ilçesine dönenerken, kafasına darbe alan S.A. fenalaştı. Hızla hastaneye götürülen S.A.'nın beyin kanaması geçirdiği öğrenildi. 

Emniyetteki sorgusu tamamlanan genelev patronu savcılığa sevk edildi. Nöbetçi Sulh Ceza Sorgu hakimliğine sevk edilen M.D., "Kasten adam öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Beyin kanaması geçiren genç adamın ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: Haber Merkezi