Anaokulunun Geleneksel hale getirdiği bahar ve çocuk şenliğinde öğrenciler ve aileleri doyasıya eğlendi.

Çivril’de eğitim veren Özel Şahan Masal Diyarı Anaokulu geleneksel Bahar ve Çocuk Şenliğini devam eden yağışlar nedeni ile gecikmeli olarak kutladı.

GELENEKSEL ÇOCUK ŞENLİĞİNDE EĞLENDİLER GELENEKSEL ÇOCUK ŞENLİĞİNDE EĞLENDİLER GELENEKSEL ÇOCUK ŞENLİĞİNDE EĞLENDİLER GELENEKSEL ÇOCUK ŞENLİĞİNDE EĞLENDİLER

Özel Şahan Masal Diyarı Anaokulu düzenlediği Bahar ve Çocuk şenliğinde öğrenci ve velilerine unutulmaz anlar yaşattı. Şehit Yüksel Bayar parkında kurulan oyun parkında öğrenciler doyasıya eğlenirken anne ve babalar da çocukları ve kendi aralarında yaptıkları yarışmalar ile kaliteli bir hafta sonu geçirdi. Şenliğe öğrenci velileri, öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Şenlik ve etkinlik ile ilgili olarak okul müdürü Serhan Şahan “Masal Diyarı Anaokulu olarak, çocukların bilim, sanat ve spora atacakları adıma vesile olan Geleneksel Çocuk Şenliğimizi öğrencilerimiz ve velilerimizle birlikte coşkuyla kutladık. Velilerimize ve öğrencilerimize pamuk şeker, patlamış mısır, limonata, çay vb ikramlarda bulunduk. Şişme oyun parkları, özel kostümlü palyaço, Mickey Mouse, maskotlarla birlikte doyasıya eğlendik. Öğrenci ve velilerimiz birbirinden farklı eğlenceli aktivite, yarışmalar ve dans gösterileriyle şenliğimize renk kattılar. Okul vizyon anlayışımız doğrultusunda sosyal etkinliklere sürekli yer veriyor ve okul aile birlikteliğinin önemini çok iyi biliyoruz. Çocuk Şenliğimize yoğun ilgi gösteren velilerimize çok teşekkür ediyoruz. Her şey çocuklarımızın mutluluğu için” dedi.

Serhan Şahan, şenlikler sonrasında Çocuk Şenliklerinin düzenlenmesinde emeği geçen öğrencilere, öğretmenlere ve velilere teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi