Hande ve Kadir evlilik için ilk adımı attı.

Çivril’in sevilen iki esnafının çocukları evlilik yolunda ilk imzayı attı. Yılmaz ve Çelik ailesinin akraba ve sevenlerinin katıldığı söz merasimi Çivril De Lüks Otel’de yapıldı. Yılmaz, Hülya Ceylan’ın oğulları Kadir ve Sabri, Zübeyde Çelik’in kızları Hande ile söz yüzüğü taktı.

EVLİLİĞE İLK ADIMI ATTILAR EVLİLİĞE İLK ADIMI ATTILAR EVLİLİĞE İLK ADIMI ATTILAR EVLİLİĞE İLK ADIMI ATTILAR EVLİLİĞE İLK ADIMI ATTILAR EVLİLİĞE İLK ADIMI ATTILAR EVLİLİĞE İLK ADIMI ATTILAR EVLİLİĞE İLK ADIMI ATTILAR EVLİLİĞE İLK ADIMI ATTILAR

Hayatlarını birleştirme kararı alan Hande ve Kadir düzenlenen söz merasimi ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Aile arasında yapılan söz merasimine katılanlar genç çiftin ve ailelerin sevincine ortak olurken gençleri tebrik ederek mutluluk dilediler. Aile büyükleri tarafından takılan söz yüzüğünün kurdelesi Prof. Dr. Ali Özgür Atalay tarafından kesilirken törene katılanlar gönüllerince eğlendi.

Genç Çivril Gazetesi olarak genç çiftin mutluluk yolunda attıkları bu adımın ömürlerinde atacakları son adıma kadar devam etmesini temenni ediyor Çelik ve Ceylan ailelerini tebrik ediyoruz.

Editör: Haber Merkezi