Hierapolis Antik Kenti Müthiş Konsere Ev Sahipliği Yapacak Hierapolis Antik Kenti Müthiş Konsere Ev Sahipliği Yapacak

Denizli’nin Merkezefendi ilçesi belediyesinin Emlak ve Çevre Temizlik Vergileri’nin birinci taksiti için ödemeler bugün başladı. Ödemeler 31 Mayıs Cuma gününe kadar devam edecek. Merkezefendi Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre vergi mükellefleri, söz konusu ödemelerini Merkezefendi Belediyesi ana hizmet binası, Merkezefendi Kültür Merkezi, Tapu Kadastro Denizli 18. Bölge Müdürlüğü’nde bulunan veznelerden, Adalet Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi No:23’te bulunan tahsilat veznesinden ve Merkezefendi Belediyesi web sitesi üzerinden kolaylıkla yapılabilecek.

Ana hizmet binası, Merkezefendi Kültür Merkezi, Tapu Kadastro Denizli 18. Bölge Müdürlüğü ve Adalet Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi No:23’te bulunan vezneler hafta içi 08.00 ile 17.00 saatleri arasında hizmet verecek.

Denizlililer Dikkat Son Tarih 31 Mayis

Merkezefendi Belediyesi, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi'nin birinci taksitinin ödenmesi hususunda son gün uyarısında bulundu. Merkezefendi Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımız, 31 Mayıs Cuma günü mesai bitimine kadar emlak ve çevre temizlik vergilerinin birinci taksitlerini, TC kimlik numarası veya mükellef sicil numarası ile veznelerimize, nakit veya kredi kartıyla ödeyebileceklerdir." ifadelerine yer verildi.

Ayrıca vatandaşlar, birinci taksitlerini https://ebelediye.merkezefendi.bel.tr/webportal/index.php?wwsayfa=25 internet adresinden kredi kartı veya banka kartı ile belediyeye uğramadan da ödeyebilecekler.

Editör: Haber Merkezi