Ali Kameroğlu Anaokulu 4 yaş B şubesi öğrencileri, öğretmenleri Zeynep Ceviz Dal eşliğinde katıldıkları ECO KİNDERGARDEN e twinning projesinde, Yunanistan, Arnavutluk, Romanya gibi ülkelerden öğrencilerle ortak projeler geliştirdi. 

Denizli Civrilli Anaokulu Ogrencileri Etwining Projeleri Ile Gelecege Daha Iyi Hazirlaniyor3

2023 - 2024 eğitim öğretim yılı başında başlayan proje kapsamında proje geliştiren öğrenciler çevre kirliliği başta olmak üzere doğa ve ağaç sevgisi ile doğal yaşam ile ilgili hikâye okumaları ve etkinlikler yaptı. Proje ile ilgili olarak yapılan bilgilendirmede, Proje ile doğaya saygılı, geri dönüşüm bilinci yerleşmiş, kendini doğanın bir parçası kabul eden bir ekolojik anaokulu ortamı oluşturmak hedeflendiği belirtildi.  Proje ortakları öğrencilerin eğitim öğretim yılı başından itibaren birçok çalışmaya imza attığı belirtilen açıklama öğrencilerin proje kapsamında bol bol açık hava etkinlikleri yaptıkları, ağaçları, çevredeki canlıları, doğada bulunan materyalleri gözlemleme şansına eriştikleri ifade edildi. 

Dünya Su Günü, Dünya Kitap Günü, Okul Dışarıda günü ile ilgili etkinliklerin de olduğu belirtilen bilgilendirmede Türkçe etkinliklerinde hikayeler yoluyla sanat etkinlikleri düzenlenerek çocukların su tasarrufu, çevre kirliliği ve önlenmesi gibi konular hakkında bilinçlenmeleri sağlandığına yer verildi. 

Denizli Civrilli Anaokulu Ogrencileri Etwining Projeleri Ile Gelecege Daha Iyi Hazirlaniyor2

CİNAYETTEN 3 AY SONRA ANNE KATİLİ OLARAK TUTUKLANDI CİNAYETTEN 3 AY SONRA ANNE KATİLİ OLARAK TUTUKLANDI

Bilgilendirmede öğrencilerin, atıkkağıtlardan yaptıkları tohum toplarını doğaya saçarak doğanın yeşillenmesine katkıda bulundukları Sebze ve meyve atıklarından yaptıkları kompost ile doğal gübre hazırladıklarına da yer verildi. 

Denizli Civrilli Anaokulu Ogrencileri Etwining Projeleri Ile Gelecege Daha Iyi Hazirlaniyor1

Öğrencilerin proje kapsamında artık materyallerden yaptıkları kostümler ile hazırladıkları defilenin proje ortakları tarafından büyük ilgi gördüğü belirtilirken projenin her aşamasında öğrencilere büyük destek veren velilere teşekkür edildi.