CİNAYETTEN 3 AY SONRA ANNE KATİLİ OLARAK TUTUKLANDI CİNAYETTEN 3 AY SONRA ANNE KATİLİ OLARAK TUTUKLANDI

31 Mart yerel seçimlerinde CHP’li Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinin ardından belediye daire başkanlıklarına getirilecek olan isimler belli olmaya devam ediyor.

Şimdiye kadar çok sayıda daireye atamaların yapıldığı belediyede Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığına getirilecek isim belli oldu.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığına, Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesinde çalışan Cenk Öztürk'ün nakli için yazı yazıldığı, atamanın yazının onaylanmasından sonra gerçekleşeceği öğrenildi. Uzun yıllar yerel medyada çalışan Öztürk, 10 yıldır Pamukkale Üniversitesi’nde görev yapıyordu.

Cenk Öztürk Kimdir?

11 Ağustos 1978’de doğan Öztürk, ilk, orta ve lise öğrenimini Denizli’de tamamladı.

Anadolu Üniversitesi işletme bölümünden mezun oldu.

1995 yılında meslek hayatına başladı ve Denizli yerel basında 11 yıl gazetecilik yaptı. DEHA TV ve Horoz Gazetesi’nin kuruluş ekibinde yer aldı. Sportif adında spor gazetesi çıkardı.

2006-2007 sezonunda Denizlispor’da Medya Sorumlusu olarak çalıştı.

2007 yılından itibaren Pamukkale Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Biriminde 10 yıl çalışan Öztürk, Eğitim Fakültesinde çalışma hayatını sürdürüyor.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nin 28 yıllık üyesi olup, 2017-2020 Döneminde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev aldı.

Editör: Haber Merkezi