EĞİTİMSEN Denizli Şubesi:'' Laiklik ve Bilim Karşıtı Yeni Müfredatı Reddediyoruz'' EĞİTİMSEN Denizli Şubesi:'' Laiklik ve Bilim Karşıtı Yeni Müfredatı Reddediyoruz''

Şelale Düğün Salonu'nda düzenlenen yemeğe, Eğitim-İş Çivril İlçe Temsilcisi Abdullah Aydeşkin, ilçedeki Eğitim-İş üyesi öğretmenler ve aileleri katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Aydeşkin, Cumhuriyetin 100. yılını kutlamanın gururunu yaşadıklarını belirterek, "Bizler, bir asır önce bir çift mavi gözün ışığında aydınlanan Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatma ve ilerletme azmindeyiz" dedi.
Aydeşkin, Eğitim-İş'in, Atatürk'ün önderliğinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsızlığını, egemenliğini, ulus ve ülke bütünlüğünü, laik düzeni, demokratik ve ulusal eğitim değerlerini korumak ve sonsuza kadar yaşatmak için mücadele ettiğini söyledi.

Aydeşkin, konuşmasında ayrıca, eğitim çalışanlarının sorunlarına da değinerek, "Gün geçtikçe enflasyon karşısında eriyen maaşlarımız, mesleğimize hiç bir katkısı olmayan öğretmen meslek kanunu ve mülakat sorunları, sürekli değişen eğitim müfredatı karşısında eğitim sistemimizin sorunları içinden çıkılmaz bir hal almıştır" dedi.

Aydeşkin, "Emperyalist devletlerin kabaran iştahı karşısında Cumhuriyetimizi korumak ve değerlerine sahip çıkmanın ne kadar önemli olduğu son yaşanan Filistin -İsrail savaşı bir kez daha ortaya koymuştur" ifadelerini kullanarak, Eğitim-İş olarak Cumhuriyetimizi, Atatürk İlke Ve Devrimlerini sonsuza kadar yaşatmanın sözünü verdiklerini söyledi.

Editör: Haber Merkezi