Kasım ayı meclis toplantısı öncesi açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Niyazi Vural, Çivril’de vaka ve yoğun bakım hasta sayısının artış gösterdiğini belirterek vatandaşlardan maske, mesafe ve hijyen konularında daha hassas olmaları gerektiğini söyledi.
Kasım ayı meclis toplantısında meclis üyelerine bilgi veren Belediye Başkanı Niyazi Vural, Çivril’de covid-19 teşhisi konulan 325 hasta olduğunu açıkladı. Hastanede tedavi altında 30 vatandaşın bulunduğunu vurgulayan Başkan Vural, vatandaşlardan koronavirüse karşı dikkatli olmalarını ve evlerinden çıkmamalarını, maske mesafe ve hijyen kurallarına uyulmasını istedi.
Kendisi de koronavirüs geçirmiş biri olarak vatandaşlara uyarıda bulunan Başkan Vural,“Karşımızdaki her kişinin pozitif olacağını düşünerek ona göre davranmamız, sohbet ederken, yeme ve içmede, aile bireyleri dahi olsa sosyal mesafeyi korumamız gerekiyor” dedi.

Çivril Belediyesinde 4 kişinin testinin pozitif olduğunu belirten Vural, “Park ve bahçe ekibinde, üst yapıda, çevre ve temizlik ekibinde, imar müdürlüğünde karantina da olan arkadaşlarımız var. Belediye personeli olarak sayımız azalıyor. Bu da Çivril’e yapacağımız hizmetlerde zaman zaman sıkıntılara ve gecikmelere sebep olabiliyor.
Sizlerin aracılığıyla Çivrilli hemşerilerimizin bu konuda sabır göstermelerini rica ve temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi