Dört ismin başkan adaylığı için yarıştığı Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) , adayın açıklanmasının ardından gözler meclis üyesi olacak isimlere çevrildi.

Başkan adayını açıklayan CHP’de belediye Meclis üyeliği sıralaması heyecanı devam ediyor. 22 kişinin meclis üyeliği başvurusu yaptığı CHP’de kadın ve genç kotasından meclise girmek isteyenler de başvuruda bulundu.

Çivril’de CHP Adayı Belli Sıra Meclis Üyelerinde

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde partilerin ve adayların çalışmaları devam ediyor. Adaylığı açıklanan Kemal Aslan mahalle ziyaretlerine devam ederken CHP’den aday adayı olan isimlerle de bir araya geldi. CHP Çivril Belediye Başkan Aday Adayı Semih Dere, Necdet Bardan ve Can Ozan’ı ziyaret eden Kemal Aslan aday adayı olan isimlerle fikir alışverişinde bulundu.

Çivril’de CHP Adayı Belli Sıra Meclis Üyelerinde

Süreçte, meclis üyeliği çalışmalarını da sürdüren Kemal Aslan’ın, CHP’ye Meclis üyeliği başvurusu yapan isimlerle de bir araya gelmesi bekleniyor.

Genel Başkan değişikliği ile gençleşme politikası başlatan CHP’de, meclis üyelerinin genç isimlerden oluşması düşünülen CHP’de, Meclis üyesi listenin önümüzdeki günlerde belirlenmesi ve kamuoyuna açıklanması bekleniyor.

Başkan Doğan: “19 Mayıs, Ulusumuzun Yeniden Doğuş Günüdür” Başkan Doğan: “19 Mayıs, Ulusumuzun Yeniden Doğuş Günüdür”
Editör: Haber Merkezi