2023’e doğru şehir buluşmaları kapsamında Çivril’e gelen Balıkesir Milletvekili ve KİT Komisyonu üyesi Yavuz Subaşı, AK Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul ve yönetimi ile birlikte bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

AK Parti 2023’e Doğru Şehir Buluşmaları programı kapsamında Denizli’de eş zamanlı ziyaret gerçekleştirildi.

Çivril’e gelen Balıkesir Milletvekili ve KİT Komisyonu üyesi Yavuz Subaşı ilk olarak AK Parti Çivril İlçe Başkanlığını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi. Ardından Çivril Belediyesini ziyaret etti.

Daha sonra çarşı esnafıyla tek tek ilgilenen Yavuz Subaşı, esnafa istek, taleplerini sordu. Devletin çalışmaları hakkında esnafı bilgilendiren Vekil Subaşı esnafa hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.

S.S. Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Gürol Mutlu’ya ziyaret eden Subaşı çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İlçede yapımı devam eden Millet Bahçesi için Işıklı ’ya giden vekil Subaşı ve partililer bir süre millet bahçesinde inceleme yaptı.

Aynı zamanda Işıklı’da kadınların açmış olduğu YEÇKA’yı da ziyaret ederek sirke yapım aşamaları hakkında bilgi aldı. Elma sirkesinin de tadına bakan Subaşı lezzetinin çok farklı olduğunu söyledi.

“2023 hedeflerimiz doğrultusunda durmadan, yorulmadan çalınmadık kapı bırakmayacağız”

AK Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul, Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı’nı ilçede ağırlamaktan onur duyduklarını ifade ederek; “ 2023’e doğru şehir buluşmaları kapsamında milletvekilimizi ilçemizde misafir ettik. İlk olarak parti binamızda dava arkadaşlarımızla bir araya geldik ve çalışmalarımız hakkında vekilimize bilgi verdik. Bizler ilk günkü aşkla ilçemize hizmet için kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve ana kademeyle birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. 2023 hedeflerimiz doğrultusunda durmadan, yorulmadan çalınmadık kapı bırakmayacağız. Sayın vekilimizi de ilçemize teşriflerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum ”dedi.

Milletvekili Subaşı’ya eşlik eden İlçe Başkanı Halil Ertuğrul ve partililer AK Parti’nin kurucularından ve önceki dönem İlçe Başkanlarından rahmetli Sezai Boran’ın ailesini ve Şehit Baş komiser Kudret Çalık’ın ailesini ziyaret ederek program sona erdi.

Editör: Haber Merkezi