Denizli Büyükşehir Belediyesi sokak hayvanlarına sahip çıkıyor Denizli Büyükşehir Belediyesi sokak hayvanlarına sahip çıkıyor

Eğitim faaliyetleri yanında organize ettiği kültürel etkinlikler ile de dikkat çeken Çivril Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü şiir ve türkü gecesi düzenleyecek.

Daha önce kursiyerler ve usta öğreticilerden oluşan korosu ile türkü gecesi düzenleyen Çivril Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, “Bir Bahar Akşamı” isimli gece ile Çivrillileri şiir ve türkü ile buluşturacak. 29 Mayıs 2024 Çarşamba günü Şevkiye Özel Fen Lisesi Konferans salonunda düzenlenecek olan etkinlik, saat 20.30’da başlayacak.

Civril Siir Ve Turkuye Doyacak

"Sanat Dolu Bir Gece Hazırlamaya Çalıştık"

Gece ile ilgili olarak bilgi veren Çivril Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hayati Çalım, Çivrillileri geceye davet etti. Çalım, yaptığı bilgilendirmede sanat ve kültürün önemine vurgu yaparak, “Çivril Halk Eğitim Merkezi olarak hayat boyu öğrenme faaliyetleri kapsamında yıl içinde mahallelerde açtığımız kurs ve eğitici programlara katılan kursiyer ve usta öğreticilerimizden oluşan bir koro oluşturduk. Daha önceki yıllarda şiir dinletisi olarak düzenlediğimiz geceyi, bu yıl şiir ve türkü gecesi olarak yapmayı planladık. Gecemizde sahne alacak arkadaşlar, bizim farklı branşlardaki usta öğreticilerimiz ve kursiyerlerimiz. Sanat dolu bir gece hazırlamaya çalıştık. Şiir dinletisiyle başlayacak olan gece, seslendirilecek türküler ile devam edecek. Hem bireysel hem de koro halinde türküler seslendirilecek. Tüm Çivrillileri, şiir ve türkü severleri gecemize bekliyorum” dedi.