Çivril Belediyesi Halk Eğitim Merkezi ile birlikte yıkanabilir maske üretimine başladı. Halk Eğitim Merkezinde görevli Dikiş – Nakış öğretmenleri tarafından steril ortamlarda dikilen maskelerin hafta içinde dağıtımına başlanacağı belirtildi. Halk Eğitim Merkezi Öğretmenleri tarafından dikimi yapılan maskelerin malzeme ve kumaş tedarikini Çivril Belediyesi yapıyor.

Maske üretiminin başlamasıyla Halk Eğitim Merkezini ziyaret eden Çivril belediye başkanı Niyazi Vural üretimde emeği geçenlere teşekkür ederek “Korona virüs tedbirleri kapsamında İlçe Halk Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte Öğretmenlerimizin emekleri, Belediyemizin destekleriyle maske üretimine başladık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Halk eğitim merkezi Müdürü Ramazan Eroğlu ile birlikte dikim ve üretim atölyelerinde incelemelerde bulunana Başkan Vural Çivril’de yaşayan vatandaşların korona virüse karşı korunması amacıyla harekete geçtiklerini bu kapsamda Halk eğitim Merkezi ile birlikte maske üretimine başladıklarını belirtti.

Günlük Ortalama 2 bin tane maske üretiminin hedeflediği çalışmada virüsle mücadele kapsamında üretimin hastalık tehlikesi ortadan kalkıncaya kadar sürmesi planlanıyor.

Yıkanabilir maskelerin hafta içinde Belediye tarafından dağıtılması bekleniyor.

ÇİVRİL MASKE ÜRETİMİNE BAŞLADI ÇİVRİL MASKE ÜRETİMİNE BAŞLADI ÇİVRİL MASKE ÜRETİMİNE BAŞLADI ÇİVRİL MASKE ÜRETİMİNE BAŞLADI
Editör: Haber Merkezi