Genel Seçim çalışmalarına devam eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çivril kadın kolları, kapı kapı geziyor.

CHP Çivril İlçe Örgütü Kadın Kolları üyeleri 14 Mayısta yapılacak Genel Seçimler öncesi parti çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

CHP Çivril İlçe Örgütü Kadın Kolları Başkanı Gönül Emre ve başkan yardımcısı Nuray Korkut Emirli önderliğinde kadın kolları üyeleri ilçe merkez ve mahallelerdeki ziyaretlerini sürdürüyor.

Mahalle Temsilciliklerine bağlı kadın kolları üyelerinin de katılımıyla tüm Çivril mahallelerine giderek evlerin kapılarını çalıp, buralarda ikamet eden vatandaşları ziyaret eden CHP heyeti ‘Aile Destek Sigortası’ ve CHP’nin seçim politikalarını anlatıyorlar.

CHP’li kadınlar gezdikleri mahallelerde ve ulaşabildikleri evlerde ‘Aile Destek Sigortası’ broşürlerini dağıtarak, CHP’ye ve altılı masanın cumhurbaşkanı adayı için destek istiyor.

CHP Çivril İlçe Örgütü Kadın Kolları Başkanı Gönül Emre, seçimlere sayılı günler kala yaklaşık 6 bin evi ziyaret ettiklerini belirterek, “Çalışmalarımız oy kullanma işlemi bitip, seçim sonuçlanana kadar aralıksız devam edecek. Halkımızın ilgisinden çok memnunuz. 15 Mayıs sabahı daha güzel bir Türkiye’ye uyanacağız” dedi.

Çivril genelinde ve mahallelerde ev ziyaretlerinin devam ettiğini belirten Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Nuray Korkut Emirli “6 aydır Çivril’de kapı kapı, ev ev geziyoruz. Partimizin politikalarını ve Aile Destek Sigortasını anlatıyoruz. İnsanların bizlere gösterdiği ilgi ve teveccüh bizlere güç veriyor. 14 Mayıs’ta kadınların desteği ile sandıklardan lider çıkacağız.” dedi.

Editör: Haber Merkezi