31 Mart yerel seçimlerinin ardından Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen CHP’li Bülent Nuri Çavuşoğlu, 5 yıllık dönem için belediyeyi yönetecek A takımını belirlemeye başladı. Çavuşoğlu’nun Genel Sekreterlik ve DESKİ Müdürlüğü için iki ismi belirlediği öğrenildi.

Komşu İlden Transfer

Büyükşehir Belediye Başkanı Çavuşoğlu’nun, Genel Sekreter olarak düşündüğü isim ise Aydın Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Bozbaş olduğu öğrenildi. Çavuşoğlu’nun zaferi sonrası sosyal medyada "Dostum kardeşim, umut oldun başardın. Her şey çok güzel olacak" paylaşımı yapan Bozbaş’a Çavuşoğlu’nun Genel Sekreter olması için davette bulunduğu öğrenildi. Bozbaş, 10 yıldır Aydın Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı görev yapıyor.

Özgür Özel’den Ali Rıza Ertemur Ziyareti! Özgür Özel’den Ali Rıza Ertemur Ziyareti!

DESKİ'nin Başına Profesör

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi(DESKİ) Genel Müdürü için ise adı geçen isim Pamukkale Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Maden Yatakları-Jeokimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Aydın. Çavuşoğlu’nun Aydın ile görüşerek göreve ikna ettiği öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi