ÇİVRİLLİ İŞ İNSANINDAN DESTEK
Çal’da faaliyet gösteren Atçalı Köfte ve Yemek Salonu’nun sahibi ve Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi İlhan Üşür, korona virüsü önlemleri kapsamında günün 24 saati görev başında olan kamu görevlilerine kumanya dağıtmaya başladı. İlk olarak İlçe Emniyet Amirliği personeline kumanya dağıtan Üşür, “İlçe Jandarma Komutanlığı, sağlık çalışanları ve Çal Belediyesi’nin sürekli sahada olan çalışanlarına da kumanya dağıtacağız. Ülkemiz ve dünya zor bir süreçten geçiyor. Bu zorlu mücadelede az da olsa çorbada tuzumuz olsun istedik” diye konuştu.
Çal’da başlatılan kampanyaya Çivrilli hayırsever iş insanı destek verdi. Yapılan bu duyarlı davranışa kayıtsız kalmayan ve adının açıklanmasını istemeyen Çivrilli iş insanı Çal’da dağıtılan kumanyaların bir günlük giderini karşılayarak kampanyaya destek oldu.
DESTEKLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR
Denizli Barosu Çal Temsilcisi Avukat Ahmet Türk, sağlık çalışanları ile güvenlik güçlerinin ve belediye çalışanlarının kumanya ihtiyacını karşıladı. Türk, “Koronaya karşı tüm dünya mücadele ediyor. Cephedeki askere iyi bakmazsak, onları iyi motive edemezsek, onları cephanesiz bırakırsak savaşı kazanma şansımız yok. Devlet ve milletimiz el ele verdi, korona belasını yakında yeneceğiz. Ülkemizin en az hasarla bu beladan kurtulması için herkes olanakları ölçüsünde mücadeleye katılmalıdır” diye konuştu.
BAŞKAN AKÇAN TEŞEKKÜR ETTİ
İlhan Üşür’ün iş yerine giderek esnafı kutlayan Belediye Başkanı Fethi Akcan; “Duyarlı davranışından ötürü İlhan kardeşimizi kutluyorum. Birlik ve beraberliğe, anlayışa, yardımlaşmaya şiddetle ihtiyacımız olan bu günlerde, esnafımızın sahada çalışan kamu görevlilerine kumanya dağıtması takdire şayandır. Destek olan herkesi kutluyor ve teşekkür ediyorum. Bu millet ve devletimiz zorlu süreci elbette atlatacaktır. Biz de belediye olarak her türlü önlemlerimizi aldık, çalışıyoruz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi