Elma festivali yine elmasız yapıldı diyen Elvan Çakmakçı “Festivalin adını değiştirelim” dedi.

Ekim Ayı meclis toplantısında gündem dışı söz alan İYİ Parti meclis üyesi Elvan Çakmakçı festivalde elma olmamasını eleştirdi.

Ekim Ayı meclis toplantısında gündem dışı söz alan İYİ Parti Meclis Üyesi Elvan Çakmakçı Belediye ve Başkan Niyazi Vural’ı festivalde elma tanıtımı ile ilgili faaliyetler konusunda yetersiz kalmakla suçladı. Elvan Çakmakçı konuşmasında elmanın festival süresince sadece sahnede sanatçılara ikram edildiğini belirterek “şehir dışından gelen misafirler hiç elma görmüyor. Stantlarda hiç elma yok şehir dışından gelenler düzenlenen konferanslara katılmıyor keşke sadece konferansa değilde stantlarda da elma olsaydı” dedi.

Konuşmasında konferanslara çiftçilerinde gelmediğini belirten Elvan Çakmakçı’ya Başkan Niyazi Vural “gelen çiftçi oluyor da biz mi sokmuyoruz” diyerek cevap verdi.

Elvan Çakmakçı konuşmasına Elma festivalinde gerekli tanıtımın yapılmadığını ve broşürlerde bile yeteri kadar elmanın yer almadığını belirterek “festivalde elma yoktu. Madem hiç elma olmayacak festivalin adını değiştirelim dedi.

Elvan Çakmakçının konuşmasına cevap veren Başkan Vural “festival daha önce Ağustos ayında yapılıyordu. Ağustos ayında elma yok diye festivali Eylül ayına aldık. Ama Eylül’de de elma yoksa tarihi değiştirebiliriz” diye cevap verdi.

Akvadi’de Gençlik Konseri Coşkusu Akvadi’de Gençlik Konseri Coşkusu
Editör: Haber Merkezi