Fenerbahçe Spor Kulübü'nde başkanlık seçimleri 8 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek. Yapılacak olan kongre öncesinde Fenerbahçe'de gerilim en üst seviyeye çıkmış durumda. 

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'de Ali Koç'un yönetim kadrosuna giren Acun Ilıcalı hakkında şok eden iddialar ortaya attı. Açıklamalarda bulunan Yıldırım;"Dominik'te 'FETÖ'cülere pasaport veriyormuş! Çağırdım. Yapma. senin için kötü olacak' dedim. 'Ya ben yaplıyorum etmiyorum falan.' Ama var bir şeyler. Onun için fazla konuşmasın. Adnan hoca konusuna girersem, sokağa çıkamaz öyle. Adnan hoca meselesinde onun için oturdum polis fezlekesini okudum. 3 bin 500 sayfa. Orada suçlanan insanların yüzde 20'si 'Bizi Adnan hocayla Acun tanıştırdı' diyor." iddialarında bulundu.

Penaltı Kaçıran Cristiano Ronaldo, Hüngür Hüngür Ağladı Penaltı Kaçıran Cristiano Ronaldo, Hüngür Hüngür Ağladı

Acun'dan Sert Yanıt

Bu iddialara cevap veren Acun Ilıcalı;"Aziz Yıldırım bu iddiaların bir tanesini ispat etsin, beni bir daha buralarda görmeyeceksiniz. Öyle iftiralar atılıyor ki kendimi Escobar gibi hissetmeye başladım. Benim hayatım çok iyiydi. Çok mutluydum. Ancak ben Fenerbahçe için elimi taşın altına koydum. Bir gün bile, 'Ya rakip takım taraftarları bana zarar verir mi?' diye düşünmedim. Ama bir şey fark ettim. Meğer benim düşmanım dışarıda değil içerideymiş." ifadelerini kullandı.