Ak Parti Denizli İl Başkanlığı, Nihat Zeybekçi Kongre Merkezinde 7. Olağan İl Kongresini yaptı. Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan canlı bağlantı yöntemiyle katılarak, teşkilat üyelerine seslendi. Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Erdoğan, kongrenin hayırlı olmasını dileyerek sözlerini noktaladı.

“BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ”

Sorumluluğu ağır bir görevi emanet aldıklarını kaydeden Ak Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör kongrede yaptığı konuşmada; “Partimizin kuruluş yılı olan 14 Ağustos 2001 yılından bugüne kadar teşkilatımızda canla başla çalışan, emek veren tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun. Herkes şunu iyi bilir ki Ak Partimizde hesaplaşma değil, helalleşme vardır. Çünkü biz birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularıyla aziz Türk milletine hizmetkar olma hedefinde yürüyen bir partiyiz. Ak Partide istikameti her zaman millet belirlemiştir. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Denizli’mizde samimiyetle, ihlasla, gayretle milletimizin beklentilerini karşılayacak şekilde canla başla hep birlikte çalışacağız. Bu çalışmayı da Ak Parti Denizli teşkilatı olarak birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde yapacağız” şeklinde konuştu.

Kongreye, AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, AK Parti Milletvekilleri Şahin Tin, Nilgün Ök, eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, eski Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sema Ramazanoğlu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, Çivril AK Parti ilçe Başkanı Halil Ertuğrul, AK Parti Çivril Kadın Kolları Başkanı Avukat Rabia Nur Türk, AK Parti Çivril Gençlik Kolları Başkanı Hasan Hüseyin Arıkoğlu, yönetim ve delegeler katıldı.

Tek liste ile yapılan seçimde, Yücel Güngör, AK Parti Denizli İl Başkanlığına seçildi.

Editör: Haber Merkezi