Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Meclis üyesi Koray Eren mazbatasını alarak görevine başladı. Eren mazbatasını aldıktan sonra yaptığı açıklamada “Çivril için çalışmaya devam ediyoruz” dedi. 
Adaylık sürecinde tek hedefinin Çivril’e hizmet etmek olduğunu belirten CHP Denizli Büyükşehir ve Çivril Belediyesi meclis üyesi Koray Eren “Şimdi zaman Çivril’e, yani sizlere hizmet etme zamanıdır. Çok işimiz var ama vaktimiz sınırlı, kaybedecek zamanımız yok” dedi. 

Acemiligi Muhalefette Bitirdi Ustaligi Iktidarda Yapacak1

“Yerel Seçim Sürecinde Ankara’ya Gönderdiğimiz İnsanlardan Küfür Yedik, Tehdit Edildik”

Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun’dan 1 Mayıs Mesajı Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun’dan 1 Mayıs Mesajı

Sosyal Paylaşım sitesindeki kişisel sayfasından yaptığı paylaşım ile 22 yıllık mücadelede büyük bir aşama kaydettiklerini belirten Eren “60 bin Çivrilli hemşerimize hizmet etmek için çıktığımız bu yolda şahsıma inanıp, benimle beraber yol yürüyen destekleri ile bizlere güç katan İYİ insanlara teşekkür ediyorum. 22 yıllık süreçte toplumda örf adet ve gelenek bırakmayanlarla, mücadele ederek bu günlere geldik. Yozlaşmak doğallığın bozulmasıdır diyerek İnsanlarımızın yozlaşmaması için çaba gösterdik.
Yerel seçim sürecinde Ankara’ya gönderdiğimiz insanlardan küfür yedik, tehdit edildik yılmadık yıkılmadık insanların yüzüne baka baka yalan söyleyen bozuk düzenle mücadele ettik.
Meclis üyeliği transferinden ne alındı ne verildi diye yaygara koparan dost görünümlü çıkarcı insanlara cevabımızı birleşe birleşe belediyeyi alarak verdik. Bazı eleştirmenlerim ile farkım sadece Meclis Üyesi olmak değildi. Amaç seçimi kazanmaktı. Eleştirmenlerim gibi küçük düşünmek yerine bizler büyük düşünmeyi tercih ettik. Artık seçimleri geride bıraktık. Şimdi zaman Çivril’e, yani sizlere hizmet etme zamanıdır. Çok işimiz var ama vaktimiz sınırlı, kaybedecek zamanımız yok” dedi.

Acemiligi Muhalefette Bitirdi Ustaligi Iktidarda Yapacak2

Editör: Durmuş Özke