Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrolünde bulunduğu Yalı Çapkını, 66. Bölümü ile her Cuma olduğu gibi bugün de ekranlarda olacak.  

Yali Capkini Seyrani Kurtarabilecek Mi2

Akşam ekrana gelecek olan bölümde olacak gelişmeler ise fragmanda verildi denilebilir.  

Ünlü İsimden Kiracı İsyanı! "5 Bin TL Kira Ödüyor!" Ünlü İsimden Kiracı İsyanı! "5 Bin TL Kira Ödüyor!"

Seyran’ın kaçırılması ile büyük bir öfke ve panik yaşayan Ferit’in, büyük aşkı Seyran’ı kurtarmak için tüm çabalarını göreceğimiz bölümde, ihtimaller üzerine gidilecek.  

Yali Capkini Seyrani Kurtarabilecek Mi3

Seyran’ın babası Kazım Ağa ise, kızına sahip çıkamadıkları gerekçesi ile Korhan ailesine rahat verecekmiş gibi görünmüyor.  

Seyran’ı kimin kaçırdığı konusunda ihtimalleri didik didik arayan Ferit ile Halis Ağa arasında büyük bir çatışma yaşanacak gibi. Ayrıca Hattuç Hala’nın geçmişe dair anlattıkları, Seyran’ın başına gelecekler hakkında bir ipucudur. Bu ipucu sayesinde Ferit, delirme noktasına gelecek.  

Yali Capkini Seyrani Kurtarabilecek Mi4

Seyran, Ece’nin zarar görmemesi için çabalarken, Mezide’nin çok kötü şeyler yapmaya hazırlandığını fark eder.  

Korhan yalısında ise İfakat açıklanamayacak bir durumda yakalanırken, Gülgül bu sayede yıllardır aradığı fırsatı birden ayaklarının dibinde bulur.  

Yali Capkini Seyrani Kurtarabilecek Mi1

Ferit, Seyran’ı kurtarmak için büyük bir operasyon başlatır. Ancak ölüm ile yaşam arasındaki çatışma da onlarla olacak.  

Yayınlanan fragmanda en dikkat çekici kısım; Hatice'nin yıllar önce Mezide'ye yaptığını öğrenen Ferit'in dedesine "Sizin günahlarınızın bedelini biz ödüyoruz, Seyran ödüyor!" diye tepki göstermesi ve İfakat ile Şehmuz'un yakalanması oldu.  

Yali Capkini Seyrani Kurtarabilecek Mi

Editör: Kardelen Başol