12:15 ASAYİŞ

Denizli’de iki çocuğa istismar suçundan yargılanan sanığın, kendi öz yeğenine de istismardan soruşturma geçirdiği ortaya çıktı.

11:58 YAŞAM

Yüksek Jeofizik Mühendisi Ahmet Övgün Ercan, deprem yaşanan yerlerde jeotermal bir doğuşun başlangııç yaşandığını ifade eden mesajlar paylaştı. Konuyla ilgili açıkladığı illerin arasında Denizli'nin de olduğunu bildiren Ercan şu detaylardan bahsetti.

11:48 GÜNDEM

Denizli Sarayköy Gerali’de meydana gelen jeotermal patlamayla ilgili Denizli sivil toplum örgütleri basın açıklaması yapacak.

11:39 EKONOMi

Yüksek akaryakıt fiyatları, vatandaşların bütçelerini zorlamaya devam ediyor. Benzin ve motorin fiyatlarındaki her türlü değişim, yakından takip ediliyor. İşte gelen indirimin ardından yeni fiyatlar...

10:53 EKONOMi

Denizli Sanayi Odası’nın Avrupa Birliği destekli “DSO E-ihracat ve İhracat İstihbarat Akademi” projesinin iş birliği protokolü imzalandı.

10:52 EKONOMi

Hazine ve Maliye Bakanlığı Mehmet Şimşek, bir süredir KDV oranlarının artırılacağı iddialarının gerçekleri yansıtmadığını, bu konuda bir çalışma yapılmadığını açıkladı.

10:31 Ulusal Haberler

İzmir’de yaşanan nikah töreninde dua etme girişimi olayı ile ilgili olarak İçişleri Bakanlığı müfettiş görevlendirdi.

10:19 EKONOMi

Sigara gruplarına zam gelmeye devam ediyor. BAT sigara grubuna 2 TL ile 4 TL arasında zam yapıldığı duyuruldu.

09:49 SPOR

Denizli Bölgesel Amatör Lig'e yükselme grubunda bitimine bir hafta kala çıkmayı garantileyen Denizli İdman Yurdu ile Akkonakspor pazar günü karşı karşıya gelecek.

09:38 EKONOMi

Milyonlarca vatandaş, Kurban Bayramı öncesi alacakları ikramiyeleri ve maaşlarını merakla bekliyor. Özellikle Kurban Bayramı'nın ilk günü olan 16 Haziran'a kadar hesaplarına yatırılacak olan bu ödemeler, vatandaşların bayram hazırlıklarını rahatça yapmalarını sağlayacak.

Özel Haber