Başkanlar 1 Mayıs'ta Konuştu, Şeniz Doğan Hedefin İktidar Olduğunu Söyledi Başkanlar 1 Mayıs'ta Konuştu, Şeniz Doğan Hedefin İktidar Olduğunu Söyledi

Çivril Adliyesine gelen Çivril Belediye Başkanı Semih Dere, mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanından aldı. Mazbatasını aldıktan sonra Adliye binası önünde toplanan partililere bir konuşma yapan Dere, kendisini belediye başkanlığı makamına layık görenleri mahcup etmeyeceğini söyledi. Daha sonra beraberindekiler ile birlikte Çivril Belediyesine geçen başkan Semih Dere, burada da kısa bir konuşma yaparak kendisine destek olan herkese teşekkür etti.

Semih Dere Mazbata1

Konuşmasında Çivril için çok çalışacaklarını belirten başkan Dere “Bundan sonra daha çok çalışacağız, sorumluluğumuz arttı bunun farkındayız. Destekleriniz ve güzel temennilerinizi için tekrar hepinize çok teşekkür ederim” dedi.

Semih Dere, Niyazi Vural’a Teşekkür Etti

Semih Dere daha sonra başkanlık makamına çıkarak önceki başkan Niyazi Vural ile bir süre sohbet etti. Sohbet sonunda başkan Semih Dere, Niyazi Vural’a yaptığı hizmet ve çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Seçim zaferinden dolayı Semih Dere’yi tebrik eden Niyazi Vural da başkan Semih Dere’ye başarı temennisinde bulundu.

Semih Dere Mazbata

Halef selef başkanların birbirlerine çiçek vermesinin ardından Niyazi Vural makamı Semih Dere’ye bıraktı. Başkan Semih Dere, Niyazi Vural’ı belediye binasının merdivenlerinde uğurladıktan sonra görevine başladı.
Semih Dere’nin mazbata törenine CHP İlçe Başkanı Bedri Ataş başta olmak üzere ilçe yönetimi ve partililer katıldı.

Editör: Kardelen Başol