Yerel seçim çalışmaları kapsamında mahalle ve hane ziyaretleri yapan CHP kadın kolları üyeleri İlçede faaliyet gösteren işletme ve tesislerde çalışan kadınlarla bir araya gelerek Kadınlar Gününü kutladı. Programlarda Belediye Başkan adayı Semih Dere’de hazır bulundu.

Semih Dere Civrilli Kadinlari Unutmadi1

8 Mart Dünya Emekçi kadınlar gününde çalışan kadınlarla bir araya gelen CHP kadın kolları Başkanı Gönül Emre ve CHP’li kadınlar emekçi kadınların gününü kutladı kadınlara karanfil veren CHP heyeti yerel seçimler için kadınların desteğini de istemeyi ihmal etmedi. Kadınlar günü etkinlikleri kapsamında ilçede faaliyet gösteren işletme ve tesisleri ziyarete den CHP’li kadınlar burada çalışan kadınlara karanfil verdi. Kadınların iş hayatındaki sorun ve isteklerini dinleyen CHP heyeti daha sonra CHP Çivril Belediye Başkan Adayı Semih Dere ile birlikte Cumhuriyet meydanında ve bazı firmaları ziyaret ederek kadınlarla bir araya geldi.

Semih Dere Civrilli Kadinlari Unutmadi2

Denizli’nin Keçi Çobanı Ozanı: Aşık Musa! Denizli’nin Keçi Çobanı Ozanı: Aşık Musa!

Ziyaretlerde kadın emekçilerden destek isteyen CHP Belediye Başkan adayı Semih Dere kadınların desteğinin önemine değinerek “31 Mart yerel seçimlerinde kadınların vereceği destekle sandıktan zaferle çıkacağız. Kadınlarımızın yerel seçimlerdeki rolü ve sorumluluğu Kurtuluş savaşında cepheye mermi taşıyan kadınlarımızın taşıdığı sorumlukla aynı” dedi.
Program CHP kadın Kolları üyelerinin mahalle ve hane ziyareti ile sona erdi. 
 

Editör: Tolga Çetin