Pamukkale Belediyespor'un tekerlekli sandalye basketbol takımı, Türkiye Basketbol Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi'nde başarılı bir performans sergileyerek, bitime bir hafta kala play-off'a lider olarak çıkma başarısını elde etti. Mavi-beyazlı takım, son maçını bu hafta Tuzlaspor ile yapacak ve ardından yarı finale yükselmek için Amedspor ile iki maç oynayacak.

Pamukkale Belediyespor Lider Olarak Play-Offa Çıkıyor

Sezonun ilk maçında yenilgiyle başlayan Pamukkale Belediyespor, sonrasında oynadığı tüm maçlardan galibiyetle ayrılarak dikkatleri üzerine çekti. İlk devreyi 2. sırada tamamlayan takım, ikinci devrede üstün bir performans sergileyerek liderliği ele geçirdi. 13 maçta 12 galibiyet alan ekip, 25 puan toplarken, rakiplerine 881 sayı atarken kalesinde 614 sayı gördü.

Denizli’de Badminton Rüzgarı Esecek! Denizli’de Badminton Rüzgarı Esecek!

Pamukkale Belediyespor Lider Olarak Play-Offa Çıkıyor

Pamukkale Belediyespor Onursal Başkanı ve Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, takımın başarısından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Süper Lig'e yükselme hedeflerine bir adım daha yaklaşıldığını belirtti ve sporcuları, antrenörleri ve yöneticileri kutladı.

Play-off maçlarında Pamukkale Belediyespor'un rakibi B Grubu'nu 4. sırada tamamlayan Amedspor olacak. Takım, turu geçmesi halinde yarı finale yükselecek ve Süper Lig'e yükselme şansını elde edecek.

Editör: Haber Merkezi