Türkçe alternatif müziğine önemli eserler bırakan Deniz Tekin, yakın zamanda yaptığı, müziği bıraktığını ifade eden açıklamasıyla sevenlerini üzmüştü. Sahnelerden uzun bir süre uzak kalan ünlü sanatçı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, yapmakta olduğu yeni mesleğini ve banka hesabındaki borç miktarını paylaştı.

Muzigi Birakan Unlu Isim Ingilizce Ogretmeni Oldu1

“Kültür Bakanlığınızdan Hesap Sorun”

Bir internet forumunda kendisi için yazılan eleştiriye tepki gösteren Deniz Tekin, “Yarı zamanlı İngilizce öğretmenliği yapıyorum, son albümün borcunu aileme yıkmamak için de kılı kırk yararak seçtiğim konsere çıkıyorum hocam. Alacağım parayı da sormadım ama sana söyleyeyim; maksimum 3-5 bin liradır, 150 euro etmiyordur. Donanımımı tamamlayınca tam zamanlı öğretmenliğe döner, maksimum 5 sene bu ülkede çalışır, sonra da çoğu yaşıtım insan gibi damacanaya tecavüz edilmeyen bir ülkeye iltica ederim diye düşünüyorum. Nasıl plan? Alın sizin olsun kariyeri de müziği de. Kültür bakanlığınızdan, iktidar yanlısı festival organizatörlerinizden hesap sorun.” ifadelerinde bulundu.

Müzikten para kazanıp kazanmayacağının sorulmasına karşılık olarak Tekin, banka hesabındaki borç miktarını da takipçileriyle paylaştı.

Muzigi Birakan Unlu Isim Ingilizce Ogretmeni Oldu

Ekonominin Kötü Olması Günaha Girmeyi Engelliyormuş, Açıklamalar Sosyal Medyada Gündem Oldu Ekonominin Kötü Olması Günaha Girmeyi Engelliyormuş, Açıklamalar Sosyal Medyada Gündem Oldu

Editör: Ali İhsan Sivrikaya