Denizli'de Kutudan Vespa Motor Çıktı! Denizli'de Kutudan Vespa Motor Çıktı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 2024 Yılı Bütçe Kanun Teklifi üzerindeki görüşmelerde TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda söz alan CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli’nin aldığı kamu yatırımlarının yetersiz olduğuna dikkati çekti. Denizli’nin aldığı kamu yatırımının katbekat fazlası miktarda vergi ödeyen bir şehir olduğunun altını çizdi.

“Denizli Bin Lirayı Mı Hakkediyor?”

Denizli bin lirayı mı hakkediyor diyen CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı; “ Denizli, aldığı kamu yatırımının katbekat fazlası miktarda vergi ödeyen bir şehirdir. Denizli bu bütçede bin lirayı mı hak ediyor? Yatırım programlarında sürekli tarih öteliyorsunuz. Bunu bugün tutanaklara da geçirerek söylüyorum: Bizler sizden sözünüzde durmanızı ve zamanında bu projeleri bitirip hizmete açmanızı bekliyoruz”

“Denizli'nin Uçuş Seferlerini De Hiç Beklemeden Artırmalıyız”

Denizli’nin uçak seferlerini gündeme getiren CHP’li Arpacı, Çardak Havalimanında uçuş yok denecek kadar az olduğunu ifade ederek; “Eğer ‘Ülkenin ekonomisine katkı sağlayalım’ diye düşünüyorsanız Denizli'nin uçuş seferlerini de hiç beklemeden artırmalıyız” dedi.

Editör: Haber Merkezi