Memleketi Çivril’e gelen ve basın mensupları ile bir araya gelen İYİ Parti Denizli Milletvekili 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerin Denizli ve Türkiye açısından önemli bir dönemeç olduğunu belirtti. Partisinin Kütahya’da düzenlenen programına katılmak için Kütahya’ya giden Öztürk “İYİ Parti yerel seçimlerde yancı olmaz” dedi.

Çivril’de basın mensupları ile bir araya gelen ve gündem değerlendirmesi yapan Öztürk İYİ Parti’nin yerel seçimlere kendi adayları ile gireceğini söyledi. Cumhuriyet Halk Partisinin kurultay ve Tüzük Kurultayından sonra seçim yarışının farklı bir boyut kazanacağını ifade eden Öztürk “ CHP’nin kurultay ve Tüzük Kurultayından ne sonuç çıkarsa çıksın İYİ Parti özel durumlar olmadığı sürece büyükşehirler dahil ülke genelinde seçimlere kendi adayları ile girecek. Bu Denizli’de de bu şekilde olacak. Bazı yerlerde özel durumlar olabilir ama parti olarak İYİ Parti kimsenin yancısı durumunda seçime girmez. Her seçim bölgesinde kendi adayımız var yerel seçime hazırız” dedi.

Çal Belediye Başkanından Ses Kaydı İddiası! "Bu Adam Psikopat!" Çal Belediye Başkanından Ses Kaydı İddiası! "Bu Adam Psikopat!"

Aday belirleme sürecinde İYİ Parti’ye müracaatların yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Öztürk “İYİ Parti’den belediye başkanı olmak isteyen aday adaylarımızın vizyon sahibi ve bulunduğu şehre katma değer katacak isimler olması konusunda hassas davranıyoruz. Amacımız şehrine kentine en kaliteli en tarafsız ve en adil hizmeti yapacak isimlerle yola çıkmak” dedi.

Editör: Haber Merkezi