Geçtiğimiz günlerde Beykoz'daki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve entube edilen Kadir İnanır'dan sevindiren haber geldi. Ünlü oyuncunun eşi Jülide Kural, Kadir İnanır'ın güncel durumu hakkında bilgi verdi.

Komşu Vahşeti! Arabasının Arkasına Bağladı, Metrelerce Sürükledi Komşu Vahşeti! Arabasının Arkasına Bağladı, Metrelerce Sürükledi

Jülide Kural, Kadir İnanır'ın sağlık durumunun daha iyiye gittiğini söyleyerek, "Değerli halkımız, merak ettiğinizi bildiğimden hepimizin çok sevdiği Kadir İnanır'ın son durumuna ilişkin bilgileri sizinle paylaşmak isterim. Doktorlarımızın amacı aslında dün itibarıyla Kadir İnanır'ı entübe halinden çıkarıp doğal süreci başlatmaktı bildiğiniz gibi. Onu seven biz bir an önce uyandırılmanın gerçekleşmesini istiyorduk elbette. Ancak sürecin hassasiyeti nedeniyle doktorlar bir gece daha bekleme kararı aldı." ifadelerini kullandı. 

Doktorundan Açıklama Geldi

Kadir İnanır'ın doktoru Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, "Bilinci açık, mesajlara gülümseyerek cevap verdi" dedi. Sağlam, "İletişim kurabiliyor, cevap veriyor. Konuşmayla ilgili bir sıkıntı olmayacak ama şu an konuşmak için yorgun" ifadelerini kullandı.

Editör: Atakan Göker